İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hit için 50-100 site mi yoksa hit sitesi mi?

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
arkadaşlar büyük bir bütçemiz var yaklaşık 75,000 tl ayda 1 ya da 2 milyon hit almayı planlıyoruz ama aklımızdaki soru şu.
o kadar hite ulaşmak içni tek tek milletle uğraşıp hit için para vermek mi?yoksa mesela hit canvarı gibi bir sitede 1 milyonluk hit için 500 tl istiyor bu mu daha iyi olur.
sizce hangisi daha iyi olur?

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Ne için hit alacaksınız.Alexa da yükselmek için istiyorsanız tabiki Hitcanavarı yok sitemizi incelesinler , alışveriş yapsınlar , yorum yapsınlar diyorsanız farklı farklı kişilere reklam vermelisiniz.

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Ne için hit alacaksınız.Alexa da yükselmek için istiyorsanız tabiki Hitcanavarı yok sitemizi incelesinler , alışveriş yapsınlar , yorum yapsınlar diyorsanız farklı farklı kişilere reklam vermelisiniz.

farklı farklı kişileri takip etmek içinde özel yazılımız var o da mevcut.hit gelmeyeni otomatik olarak ilişkimizi keseceğiz;birçok yorumdan da anlaşılıyorki hitcanavarı olmaz.
çok teşekkürler arkadşalar.

www.babahaber.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hitcanavarı nın gönderdiği şey, site gösterimi, o an 20 kişi hitcanavarını kullanıyorsa , senin ziyaretcin 20 kişidir, onlar online oldugu sürece , senin siten i aynı kişiler 100 kez izler durur , ben sana ücretsiz göndertiim onun ki kadar ziyaretciyi, http://www.phatim.com/hit e git siteni ekle yeterli, günlük 10 bin site yönlendirmesi var sistem in

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5