Hit ve tık patlaması yaşıyorum. Adsense bir şey der mi?

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
3 Mart 2008
Mesajlar
44
Tepki puanı
0
Konum
İzmir
Beyler son zamanlardaki yaptığım bikaç şeyden sonra bi sitedeki önceki zamanlarda 200-250 arası olan tekil hiti dün 8005 çoğul hitide 13825 oldu.(zirve100e göre)
Buna bağlı olarak bugün toplamda 12,149 adsense gösterimi oldu ve 206da tık oldu.Bu sitedeki bu hit artışını adsenseye bildirmem gerekirmi?
Not:Gelen 13825 hitin tamamı googledan geliyor herhangi bir hile falan yok ve herhangi bir programla verya kodla falan hit artışı sağlanmıyor.Tamamen doğal hit ve tamamen googledan geliyor.Adsense bu ani hit artışına bişey dermi veya hit zaten googledan geliyor sahte hit gelmiyor deyip kafasına takmazmı?
Cevaplarınızı bekliyorum..

Bu arada bu extreme niye her seferinde eksik sayıyo ?

Bunu nasıl yapabildiniz br yöntemi var mı?
Açıklayabilirseniz sevinirim. İhtiayacım var. Merak ediyorum.

Saygılar
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
1 Aralık 2007
Mesajlar
45
Tepki puanı
0
konuyu düzgün yerde ve tam zamanında açarsan sanada %100 hit gelir ttner tarkan konusundan gelmiştiten hitler
 
Geri
Üst