İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hitcanavarı hakkıdna soru

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
1.arkadaşlar şimdi toplam yazıyor orda orası hit değil mi,siteninn aldığı hit sayısı?durum 3 yazıyor o nedir?
soru.png

2.olarak 1000000 Gösterim Kredisi - $280 (450 TL)

diyor site peki parayı yaıtrdık gösterim için sitemizi nereye yazacağız ve ne kadar hit aldığını nasıl göreceğiz ?

yardımlarınız için şimdiden sağ olun.​

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Meraktan soruyorum, oraya ne amaçla reklam vermeyi planlıyorsunuz ?
yani size ne gibi bir getirisi olacağını düşünüyorsunuz ?

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Meraktan soruyorum, oraya ne amaçla reklam vermeyi planlıyorsunuz ?
yani size ne gibi bir getirisi olacağını düşünüyorsunuz ?

1 milyon hit lazım ve birçok milletle uğraşacağıma ordan 1 milyon hit garanti olur daha iyi diye düşnüyorum.önemli olna hit bizim çin.
2 milyonda olabilir hit.
75,000 tl bütçe ayrıdık.
projeyide sunudm burada;
http://forum.iyinet.com/reklam-alim-satim/134302-hit-icin-50-100-site-mi-yoksa-hit-sitesi-mi.html

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Oradaki mesajınızı gördüm de, hit ararken buradan alacağınız hitin size ne gibi bir faydası olabilir onu merak ettim.

Orada o hiti alırken şu hususları da düşündünüz mü acaba ?

- "Sistemde Kayıtlı Üye Sayısı 17834" diyor. Yani ne kadar üyesi aktiftir bilinmez. Ama 1000000 hiti oradan almanız ne kadar sürer veya ne kadarı size tekil hit olarak döner bilinmez. Çünkü büyük ihtimalle siteniz bir üyede bir çok defa çıkma ihtimali oldukça yüksek gibi görünüyor.

- O hitlerin sadece hitten öte bir faydası olmayacağını tahmin ediyorsunuzdur umarım.

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Oradaki mesajınızı gördüm de, hit ararken buradan alacağınız hitin size ne gibi bir faydası olabilir onu merak ettim.

Orada o hiti alırken şu hususları da düşündünüz mü acaba ?

- "Sistemde Kayıtlı Üye Sayısı 17834" diyor. Yani ne kadar üyesi aktiftir bilinmez. Ama 1000000 hiti oradan almanız ne kadar sürer veya ne kadarı size tekil hit olarak döner bilinmez. Çünkü büyük ihtimalle siteniz bir üyede bir çok defa çıkma ihtimali oldukça yüksek gibi görünüyor.

- O hitlerin sadece hitten öte bir faydası olmayacağını tahmin ediyorsunuzdur umarım.

evet doğru diyorsunuz işin o taraıda var. :eek:

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
İyi bir adwords çalışması yürütseniz veya türk reklam ağları ile bir çalışma içine girseniz daha iyi olmaz mı ?

Tabi ne şekilde bir hit istediğinizi bilmiyorum. Bu seçenekler her türlü istek için daha mantıklı gibi duruyor.

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
adwords hakında çalışmalara göz attık kullanıcların sadece %5 i aramalrdaki adwordslere tıklıyor.
ama gende adwords seçeneklerimiz arasında.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.