İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hitkazanma sitesi satılıktır (çok ucuza)

Radyasyon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wdsd

Kardeş bu site free hosta kurulmuş ve scripti bi arkadaş satıyor msnide şu [email protected] bu arkadaşdan aldım gayet iyi çalışıyor script ama seninki kötü nedense

webziyareti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o arkadaşı biliyorum benden aldı scriptı para felan vermedi dolandırarak aldı bide satıs yapıyor, o scriptin sahibi benim scriptide bizzat kendim bi arkadaştan 50tl ye almiştım baya oldu. Şuan para lazım olduğu ıcin ucuza veriyorum isteyen olursa 10tl

Radyasyon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@webziyareti Ben Satın aldım scripti mert efe beyden ve gayet iyi bir satış oldu . dolandırıcı olduğunuda sanmıyorum

webziyareti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hitin nekadar olduğunu bende tam olarak bilmyorum çünkü bayadır ilgilenmiyorum. Sitede öyle gösteriyor ama bugün sayac ekledim. Şimdiki sayaç bilgisi ise webziyareti.tr.gg ye ait bu siteyi kullandığım hesaba ekledim webziyareti.com u daha hit için tam garanti veremem.

webziyareti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben bilmen eski hesabımdaki siteyi sildim, webziyareti.com u ekledim ama hayla eski hesaptaki sitenin bilglerini gösteriyordu. Ama ben 4l biliyorum siteye ekledgim php tekil ve çoğul sayaç kodu öyle gösteriyor ama eklediğim kod yanlış sayıyorsa ben yanılmış olabîlirim.:eek:ha:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.