İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hitler Neden Düşüyor

Xedal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Merhaba arkadaşlar;
Cumartesi gününden beridir hitlerde acayip bi düşüş var. yani, günlük 1.000 ziyaretçisi olan bir sitenin hiti 70-80 kişiye düştü. Benim hitim 200-250 arasıyken üç gündür 50'yi geçmez oldu.
Bunun sebebi tatil olduğu için midir acaba.
Sizdede gözle görülür bi düşüş var mı?

ElektroNikotin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Eğer Google servislerini kullanıyorsan Google' ın bazı servislerine erişimin engellenmesinden kaynaklanıyor olabilir.

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Hocam malum yaz geldi. Dolayısı ile sınavlar, hazırlık finaller var öğrenciler komple offline her yer de. Tatile gidenler falan filan vesaire. Vakit bulsalar da, sosyal ağ sitelerine girip çıkıyorlar. Standart sitelere girmiyorlar. Bu her yaz böyle. Aynısını yaşayanlardanım siteci olarak. Ama geçen sene yazında da böyle olmuştu. Kışın girişinde eski hitine kavuşursun artık.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Sadece yaz değil, google servisleriylede alakalı bir durum. Öğrenciyle alakası olmayan sitelerimdede fena düşüşler mevcut çünkü.

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
İstatistiklere Analytics üzerinden ulaşıyorsanız Analytics ile bir sorun olduğu bariz ortada. Bende günlük en fazla 7 tekil gösteriyor Analytics ama veritabanından kontrol ettiğimde alakası olmadığını görüyorum. Bu yüzden tekrardan piwik e döneceğim.

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Sadece yaz değil, google servisleriylede alakalı bir durum. Öğrenciyle alakası olmayan sitelerimdede fena düşüşler mevcut çünkü.

Demek istediğim, yazın büyük rolü var işte. Google hariç tabiki de onda sorun olduğu bariz ortada zaten.

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Zaman da etken olabilir hitlerin düşmesine. Sizi bilmiyorum fakat bendeki düşüşün sebebi bu değil. Birçok sitenin sıralamalardaki yeri ciddi derecelerde oynamış durumda.

hergunkampanya

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
bloggerda açılmış ve üzerine domain alınmış bir site ise google servislerinden.
Benim de aynı durumda. düzelmesini bekliyorum.

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
hehee yalnız olmadığıma sevindim. daha önce 4-8k arası adsense'te sayfa gösterimi yapan siteler şuanda 415'i gösteriyor..
arada muazzam bir uçurum var :'( bu kadar uçuk mevsimsel bir dalgalanma olacağını sanmıyorum, gene parmak sokulmuş bir takım işlere.:mad:

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
sanırım bu olay kafeinden kaynaklanıyor aynı dertten muzdarip durumdayım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.