İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hitlerim Neden böyle dalgalı (Google'ı sinirlendirdim heralde)

alialparslan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
chart

olaya bakın ya 13 ağustostan sonra trafik fırladı (organik ziyaretçi ve sayfa gösterimi arttı,ziyaret süresi 6 dakika) alexa aşağı yukarı 800k düştü,düşüşte sürekli çok garip.

bide random post menüsü olsun sitede,kesinlikle sayfa gösterimi artıyor bire bir yaşadım bunu.
Sizin hitler çok dalgalı bi gün çok düşük bi gün çok yüksek

claymore

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sidebar hocam

Ekleme: @alialparslan,yok hocam ya ortalama 2500 sürekli var,bu normal yani iyice dosdoğru gitmez zaten bu çapta site neticede ekşisözlük değil.

siyahh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bir sorum olacak...

Google Web Yöneticisinden değerlendirme isteğinde bulundum ama 1 hafta oldu neredeyse hala yanıt yok.Bir de yukarıdaki Ali hocam'a dönüş yapmışlar.Ali hocama da bir soru soracağım;

Ali Hocam; Size Google geri dönüş yaptıktan sonra mı hitleriniz arttı?(yani hani belki düzelme vardır diye düşündüm de...)

İyi Çalışmalar...

siyahh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hala Google'dan bir cevap gelmesini bekliyorum değerlendirme isteğine karşılık...

Of ya o kadar uğraştık şimdi emekler bir çırpıda gitti.İnşallah düzelir...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.