- Reaction score
- 0
Site Adresi: www.bizburdayiz.org
İstenilen Fiyat: 300-500TL arası
Sitenin Aylık Getirisi: Şuanlık 25-30TL
Sitenin Kategorisi: Genel Blog
Günlük Tekil Hit Sayısı: 500'den aşşağı düşmüyor.
Site Analiz Bilgileri: http://wmaraci.com/site-analizi/bizburdayiz.org
Satışa Hosting Dahilmi?: Dahil | Natro host dan Kurumsal Plan yani limitsiz
Banlı Olduğu Sponsor: yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet
Özel Notlar:
Merbaha arkadaşlar sitemle artık ilgilenemediğimden dolayı satışa çıkarıyorum. Birçok konuda ilk sayfada ve ilk sıradadır. Siteye büyük oranla google aramalarından giriş yapılıyor.
Örnek; Tıkla
Örnek-2; Tıkla
Örnek-3; Tıkla
Örnek-4; Tıkla
-Satmamın bir nedeni de bir arkadaşın yanlışlıkla veritabanını silmesi ve yedeği almadığım için tüm verilen kaybolmasıydı.Veritabanı silinmesinden önce günlük tekil hiti 1500-2000 arasıydı.
Büyük uğraşlar sonucunda hiti tekrardan az da olsa yükseltmeyi başardım. Siteyi güncel tutamayacağım için satmaya karar verdim.
-Alexa da baya düşüş yaşadım yaklaşık ülke de 13K dan 50kya kadar düşüş olmuştu bunu 30kya kadar indirdim.
Siteyle ilgilenirseniz güncel tutarsanız emin olun yükselişe tekrardan geçiçektir.
-Yllix Media reklam şirketinde premium reklama yükselmiştir.
Trend Wp den aldığım ücretli tema da bulunuyor içerisinde.
Host dahil olarak satıyorum. Natro hostingden aldığım linux host paketinde sınırsız web alanı ve sınırsız trafik vardır.
Host da Trend Micro Antivirüs vardır.
-Yanında www.web-uzman.com da hediye olarak veriyorum.
Bu sitenin de günlük hiti 50-150 civarı google aramalarından girilerek.
Siteyle açıkcası ilgilenmedim.İçinde wordpress eklentilere dahil özgün konular vardır.
Web-uzman.com'da da ücretli wordpress teması kullanılmaktadır.
İstenilen Fiyat: 300-500TL arası
Sitenin Aylık Getirisi: Şuanlık 25-30TL
Sitenin Kategorisi: Genel Blog
Günlük Tekil Hit Sayısı: 500'den aşşağı düşmüyor.
Site Analiz Bilgileri: http://wmaraci.com/site-analizi/bizburdayiz.org
Satışa Hosting Dahilmi?: Dahil | Natro host dan Kurumsal Plan yani limitsiz
Banlı Olduğu Sponsor: yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet
Özel Notlar:
Merbaha arkadaşlar sitemle artık ilgilenemediğimden dolayı satışa çıkarıyorum. Birçok konuda ilk sayfada ve ilk sıradadır. Siteye büyük oranla google aramalarından giriş yapılıyor.
Örnek; Tıkla
Örnek-2; Tıkla
Örnek-3; Tıkla
Örnek-4; Tıkla
-Satmamın bir nedeni de bir arkadaşın yanlışlıkla veritabanını silmesi ve yedeği almadığım için tüm verilen kaybolmasıydı.Veritabanı silinmesinden önce günlük tekil hiti 1500-2000 arasıydı.
Büyük uğraşlar sonucunda hiti tekrardan az da olsa yükseltmeyi başardım. Siteyi güncel tutamayacağım için satmaya karar verdim.
-Alexa da baya düşüş yaşadım yaklaşık ülke de 13K dan 50kya kadar düşüş olmuştu bunu 30kya kadar indirdim.
Siteyle ilgilenirseniz güncel tutarsanız emin olun yükselişe tekrardan geçiçektir.
-Yllix Media reklam şirketinde premium reklama yükselmiştir.
Trend Wp den aldığım ücretli tema da bulunuyor içerisinde.
Host dahil olarak satıyorum. Natro hostingden aldığım linux host paketinde sınırsız web alanı ve sınırsız trafik vardır.
Host da Trend Micro Antivirüs vardır.
-Yanında www.web-uzman.com da hediye olarak veriyorum.
Bu sitenin de günlük hiti 50-150 civarı google aramalarından girilerek.
Siteyle açıkcası ilgilenmedim.İçinde wordpress eklentilere dahil özgün konular vardır.
Web-uzman.com'da da ücretli wordpress teması kullanılmaktadır.