İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hitli Forum satılıktır

tartariko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitenin aylık getirisi :8-10 tl civari
Sitenin aktif olduğu süre:3 ay
Domain başlangıç tarihi :haziran 2012
Domain bitiş süresi :haziran 2013
Site için istenen fiyat : açık arttırma iyidir
Kategori, sitenin içeriği nedir:eek:yun forumu , hile forumu
Sitenin hit bilgisi (En az 3 ay olmalı, Son 1 ay ise gün gün gösterilmeli) : sayaçtan son 20 aya bakabilirsiniz link paylaşaimyormusum siz bakın hileportal.com sağ alt köşede sayaç var temmuz ağustos arası hiti 10 bin ile 30 bin civaridir görebilirsiniz ,hit düşüsü okullar açıldı diedir dershane yaktı beni 3500 veriyoruz indirimli halle ygs+lys var
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:3 ay pr 2
Hosting dahil midir değil midir:hyr hostingte başka siteler var
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır:ewt tema,logo herşey özel yapım dahildir
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: ( süre ) mybbde kurulu
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır:yok
Satışın yapıldığı diğer siteler:webmastersitesi 60 tl direk fiyatidir.
Özel notlar :adsens banı vardı sanırım nedendir bilmiyorum üyelik açıyorum kapanıyor., tekil olarak 4 reklam alanı vardır ,2 si en üstte kalanı menü altındadir 3 ile 6 tl arasi verebilirsiniz

2 bin konu 8 bin mesaj + 3 bin üyeside vardır

- Açık arttırma ile satış yapacaklar için kurallar :

Yukarıdaki maddelere ek olarak aşağıdaki maddeler konuya eklenmelidir.

Açık arttırma başlangıç fiyatı :30 tlden satışa açikiyorm
Minimum artış :5 tl
Hemen al fiyatı :60 tl
Açık arttırma bitiş süresi : Son tekliften maksimum 48 saat sonra sona ermelidir.

şimdiden teşekkürler

- - - -Güncellendi - - - - - -

bu arada söylemeyi unuttum 2 k lık face sayfasıda bulunmaktadır , iyi oyunlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.