İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hızlı, Sorunsuz Bir Site İçin Php Elemanı Lazım

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Yaklaşık olarak 5 aydır yapmak istediğim bir projem vardı bugüne kısmet oldu.Bu işte çalışacak bir arkadaş arıyorum.Aslında ilk hedefim, kurumsal bir firmayla sözleşmeli olarak çalışmak.Hatta mümkünse, fatura da almak istiyorum.Forumda bugüne kadar sanırım en az 50 kişiyle alış-verişimiz oldu.Herhangi bir sorun yaşamadık, aynı şekilde çalışmak istiyorum.Ücretin yarısını peşin ödeyeceğim, kalanını da iş bitiminde hemen yollayacağım.Çalışacağımız kişi (ler) bize destek verirse, aylık ödemesini de yapabilir.

İstediğim sistemler birden fazladır.Ama tümünü aynı kişiye yaptırma taraftarıyım, olmazsa her sistemi ayrı ayrıı yaptırabilirim.

Wordpress mantığıyla bir sistem kodlatmak istiyorum.Amaç makaleler yazıp yayınlamak.Ancak üye olurken, üyelik formunda, adsense kodunuz kısmı bulunacak.Makale yazan kişi, kendi adsense kodunu koyarak, makalesinde yayınlatacak.Kullanılan database nin VB databaseyile aynı olmasını istiyorum.Çünkü sitenin altında da bir VB forum kurulacak.Forumada eklenti yapdırmak istiyorum.Foruma, konu açan her kişinin ads reklamı otomatik o konuda yer alacak.Reklam yoksa, vereceğim premium üyelik kodu, hem forumda hemde makalelerde gözükecek.
Sitede kategori ekleme özelliği olacak, dil olayı sistemide talep ediyorum.Sitenin şu anda 3-4 dil olmasını istiyorum.Unutmadan bu sistem webmaster sistemidir.Webmasterlerin makale yazacağı, teknoloji, sağlık, v.b. makalelerin yer alacağı bir site olacaktır.Üyelikte kod yükleme ve dosya yükleme özelliğininde olmasını istiyorum.Üye olan kişi, php kodunu, scriptini ücretli ve ücretsiz olarak yükleyip satabilecek.Hatta paybal sistemi yada kredi kartı sistemide uygulanabilir.Umarım anlatabilmişimdir, bu projenin ilk adımıdır.Geliştirilecek çok şeyi var.Çünkü uzun soluklu olmasını istiyoruz.Sistemin tahmini ilk hedef hiti, 60-70 k dır, çünkü banner reklamlarıyla başlaycağım.

Özellikle talebim, üyelerin eklediği her makalede, açtğı her konuda, yazdığı kodda, scriptte, şiirde v.s. istemesi halinde adsense kodlarının sorunsuzca gözükebilmesidir.

Bütçe ne kadar diye lütfen sormayın, bu haftadan sonra tüm zamanımı ve emeğimi bu siteye vereceğim sırf bu site için yıllık izine çıkıyorum, bütçemiz sınırsızdır ( uçmadan tabiki ). Yazacak arkadaşın her fikrine açığız, geliştirilebilir.

Ayrıca ;
Bu sisteme ekleme yapacak tercüman arkadaşlarla da çalışmak istiyorum.İngilizce makaleleri türkçe ye çeviri yapan bir tercmünamız var, kendi iş yerimdeki tercümanda buna yardım ediyor.Ama Almanca ve Rusça yı ilk etapda istiyorum.Aylık en az 50-60 makale çevircek 2 arkadaşlada uzun soluklu çalışmak istiyorum.Hatta ücretini peşin ödeyeceğim.Ancak 1-2 ay çalışıp ayrılmayacak, sürekli olarak çeviriler yapacak.Bana ister aylık, isterse de makale başı fiyat teklifi verebilir.
Diğer diller içinde teklif verilebilir.Ancak en az aylık 50 makale ekleme şartı vardır.50 makalenin üstünde ekleyeceği her makale için ayrıca ödemesini alacaktır.Makale ekleyecek arkadaşlara ödeme peşin yapılacak olup, belirleyceğim yabancı webmaster forumlarından ingilizce makaleleri tercüme edecek 1-2 arkadaşla da anlaşabilirim.

Kabaca proje bu şekilde, aklıma geldikçe güncellerim ancak son haftam olduğu için bu hafta proje için anlaşma sağlamak istiyorum.Teslim tarihide çok uzun olmazsa benim için iyi olur.Lütfen tekliflerinizi p.m. ile yollayın, konu altına teklif vermeyin, teşekkür ederim.

Ekleme ;

Bu proje için, 3 haneli domain, 4 haneli domain de alabilirim.Yada anlamlı, jenerik uzun domainlerde olabilir.Uzun domainler için; com,net,org uzantılarını almak istiyorum.Lütfen domainleri de p.m. ile belirtiniz.Kullanılmamış olması sorun değil, yararımadır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.