İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

HızlıReklam (1K Popup 1.5 TL - 1K Splash 1 TL )

Avantaj

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere bir süredir Popup kampanyamız 2TL oranında devam etmekteydi ortak alınan karar ile popup kampanyamızı 1.5TL yapmış bulunmaktayız.

Splash kampanyamızda bir süredir 1.5 TL idi ancak şuan için fiyatı 1 TL olarak düşündük kısa bir süre bu fiyattan devam edicektir

Fiyatlar;

1K POPUP = 1.5 TL
1K SPLASH= 1 TL

Popup ile splash kullanımı aynı anda serbestir

Ödeme alt limiti 20 TL'dir

Her ayın 15 ve 30 'unda ödeme talepleri açık konumdadır belirtilen tarihlerde ödemeniz 20 tl ve üstü ise ödeme talep edebilirsiniz.

Ödemeler ödeme talepleri kapatıldıkdan sonraki 3 iş günü ve saatleri içerisinde hesabınızda olur

Hızlıreklam bir süre önce önce genel içeriğini kapatmış bulunmaktadır genel ve ***** katagorilerinde ***** reklamlar çıkmaktadır.

Sorun yaşıyanlar ;
[email protected] adresinden bana ulaşssınlar.

www.hizlireklam.com

Bizi tercih eden etmiyen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürü borç bilirim.
Bize bu zorlu yolda destek veren herkeze TEŞEKKÜRLER ...

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben kullanıyorum gecen gün ödememide aldım işbankasına sorunsuz ödediler zaten bayadır bu piyasada olan bir şirket güvenle kullanabilirsiniz arkadaşlar

aMCaoGLu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
HIZLIREKLAM SİTESİNE GÜVENMEYİN !!

Hızlıreklam firmasından reklam alan gariplere uyarı yapıyorum paralarınızı alamayacaksınız !

Biriken Paramıda vermediler ödeme talebi butonunuda deaktif ettiler
çektiğim resimleride ekliyorum..

Aklınız varsa güvenmeyin arkdşlar güven sağlamak için 1-2 reklam parasını veryorlar Daha Sonra Sahtekarlıkları Ortaya Çıkıyor..

İnternette bir sürü uyarı olmasına rağmen +++++lık edip reklamlarını yayınladım fakat aynı şey benimde başıma geldi !!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.