İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

host & reseller ?

L

lostinshadow

Misafir
merhaba arkadaşlar acemi biri olarak biraz fikrinizi almak istiyorum. 4 tane sitem var her birini ayrı bir hostta tutuyorum ki bu da fazla para harcamama neden oluyor. reseller almayı düşünüyorum sanırım benim için daha iyi olacak. yabancı reseller tavsiyelerinizi alabilir miyim?

+ reseller seçerken dikkat etmem gereken konular nelerdir?

+ kredi kartı ile ödeme yapacağım hangi banka bu konuda daha iyidir?

L

lostinshadow

Misafir
name server olayı nasıl olacak? Name server için o siteye extra para ödemem gerekiyor mu? bu name server olayı nasıl oluyor reseller da?

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben resellerzoom u önermiyorum. bir kere mysql dbin TR ISO dil seçimi yok. Bütün latin harflerinin içine ediyor. Ayrıca firewall korumaları yüzünden başka serverlardaki MYSQL hesaplarına ulaşamıyorsun.

Müşteri hizmetleri hızlı fakat işe yaramaz. Sorunu ve yaptıklarımı açık açık yazmama rağmen bana çöm oğlu çöm muamelesi yapıp yaptıklarımı aynen gene yapmamı yazdılar. vs. vs. memnun kalmadım.

Surpasshosting.com u 1 yıldır kullanıyorum. Herşeyleri harika.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
windows reseller için nereyi önerirsiniz

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
resellerguru ve datapacket.net den birer tane resellerım var ve kesinlikle resellerguru yu öneririm. teknik destek çok hızlı gerçekten.server da da problem yok.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.