İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hostbul nedir?

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Bir kaç yıl önce macro ajans adlı hosting firmasından iki ayrı hosting satın almıştım (iyinetteki http://forum.iyinet.com/reseller/122805-macroajans-linux-windows-reseller-paketlerimiz.html başlığı üzerine o firmada karar kılmıştım. Firmanın gayrı ciddiliği üzerine hem iyinette hem de hostbul.net adresinde yorumda bulunmuştum, zaten hostbul.net in ilgili sayfasında macro ajans için olumsuz yorumlar vardı. Geçenlerde tesadüfen hostbul.net in ilgili sayfasına girdiğimde "Firmaya ait yorumlar göstrime kapalıdır." şeklinde bir yazı gördüm, (gösterime yazmak istemişler ama harfi klavye ile internet arasında bir yerde düşmüş). Eğer olumsuz yorumlar izleyiciye kapatılabiliyorsa hostbul.net in güvenilirliği olabilir mi?

Devrim Arabaları filminin finalinde Cumhurbaşkanı bir söz söylüyordu: "Garp (batı) kafasıyla otomobil yapıyoruz ama Şark (doğu) kafasıyla içine benzin koymayı unutuyoruz" . Aynı şey hostbul.net için de söylnebilir belki: Batı kafasıyla hosting değerlendirme sitesi kuruyoruz ama doğu kafası ile sonuçları manipule ediyoruz. Hostbul.net in sahiplerine bir tavsiyem var: Marka Olmak nedir bir araştırın derim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.