- Reaction score
- 0
İnsallah bu yazın sonuna dogru bircok proje ile karsınıza cıkacağız.Zaten 1 yıldır açık olan forumdan gerekli desteği alıp bu işlere başlıyoruz yoksa 2 günde yok olup giderdik
1 yıl içersinde sadece hosting konulu bir forumda 1200+ uyeye ulasıp 10000 gibi büyük bir mesaj atılması olud.Önce surkent sonra sinangunay konusunda en hızlı sekilde onlemimizi alıp bircok hosting firmasının guvenini kazandık.hitix' Alıntı:Bu işi ciddi yapan herkese saygım sonsuz. Kim istemezdi burada hostbul gibi bir sitesi olsun?
Birçok konuda iyiler ama eksikleri de var görüşündeyim. hostingyardim.com sana da nacizane bir görüşüm kızma ama projen hostbul kadar tutmadığı gün buradan yine görüşelim.
kesinlikle arkanızdayım hostbul ile rekabet içine girmeniz dediğim gibi rekabet kaynaklı bi kalite doğururhostingyardim.com' Alıntı:1 yıl içersinde sadece hosting konulu bir forumda 1200+ uyeye ulasıp 10000 gibi büyük bir mesaj atılması olud.Önce surkent sonra sinangunay konusunda en hızlı sekilde onlemimizi alıp bircok hosting firmasının guvenini kazandık.
Bizim aklımızda rehber yoktu fakat bütün hosting firmalarından bu talep gelince biz yaptırma gereği duyduk.Oyuzden ben bukadar inanclı konusuyorum yoksa haddime değil.
Herkesin görüşleri için tesekkurler
captainzap' Alıntı:hostbul tekel değilki benim projemde faliyette fakat işlerimin yoğunluğu nedeniyle ilgilenemiyorum, tasarımdada değişikliğe gideceğim misal. Ama şu an vaktim yok. Hostbulu bitireceğim onları yok edeceğim gibi bir düşüncemde yok. ben sadece işimi yapmaya çalışacağım.
Benm tekellikten kastım pastadan aldıgı payın yusek olması.Ben sizin sitenizide biliyorum kaliteli yazılımda kullanıyorsunuz fakat belirttiğiniz gibi zaman azlıgınızdan dolayı ilgilenemediğiniz icin pek aşinalık yapmıyor.captainzap' Alıntı:hostbul tekel değilki benim projemde faliyette fakat işlerimin yoğunluğu nedeniyle ilgilenemiyorum, tasarımdada değişikliğe gideceğim misal. Ama şu an vaktim yok. Hostbulu bitireceğim onları yok edeceğim gibi bir düşüncemde yok. ben sadece işimi yapmaya çalışacağım.