İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hostgator 2. ay ödemesi

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar hostgatordan baby paket aldım.ilk ay kupon ve kredi kartı ile aldım.
Ancak 2. ay ödemesini beceremedim.

secure.hostgator.com/~billing/
adresine giriyoruz my finance tıklıyoruz degilmi ? Sonrasında ?

(kredi kartı ile ödeme yapıcam)

biRtuRk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödeme gününüz gelmeden ödeme yapamazsını mesela ayın 5. de aldınız diger ayın 5. gelmeden ödeme yapmanız söz konusu değil.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Peki paypal üzerinden ödeme gerçekleştirenlerin ödemeleri otomatik olarak mı çekiliyor ? Onların ek birşey yapmaları gerekiyor mu

O

Orion

Misafir
Peki paypal üzerinden ödeme gerçekleştirenlerin ödemeleri otomatik olarak mı çekiliyor ? Onların ek birşey yapmaları gerekiyor mu

bir kaç ay paypal ile elle ödedim daha sonraki ödemelerimde abone oldum otomatik çekiyor şu anda. eğer aboneliğin varsa sorun olmuyor parayı çektiği zaman 1 ay süresi uzuyor.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Ben otomatik ödesin istiyorum, otomatik olup olmadığını nasıl kontrol ediyorum ve değilse ne şekilde otomatik hale getirebilirim.

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödeme gününüz gelmeden ödeme yapamazsını mesela ayın 5. de aldınız diger ayın 5. gelmeden ödeme yapmanız söz konusu değil.

Bitiş Tarihi 2009/10/29 yazıyor
Toplam Ödenen 0,00 $

Buraya göre günü geçmiş gözüküyor değilmi ?

Ödeme nasıl yapılıyor manuel olarak bir arkdaş 2 3 resimle gösterse çok güzel olucak

T

trgy

Misafir
Ödemeler zaten otomatik olarak çekiliyor kredi kartınızdan. Manuel olarak şu şekilde yapabilirsiniz limiti dolu bir kredi kartı girerseniz ödeme çekemezler. :)

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peki arkadaşlar hesabı nasıl kapatıcaz yani siteleri başka yere taşıdım diyelimki otomatik ödeme çekmelerini istemiyorum bunun için ne yapmamız gerekiyor hesabın kapatılması için ?

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben günü gelince manuel olarak ödüyorum form falan da doldurmadım..

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Bende ödemeyi otomatik olarak çekti. Paypal ile ödüyordum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi