İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hostgator Türk çalışanı Sefa ile yollarını ayırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Arkadaşlar aldığım bilgilere göre Sefa Hostgator'dan ayrılmış. Ya kendi şirketini kuracak yada bir firmaya transfer olacağı konuşuluyor. Daha önce Muzaffer Bilişime geçeceği söyleniyordu ancak olumsuz sonuçlanmıştı.

Bakalım Sefa'yı nerede göreceğiz.

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Başlığı gördüm, açana baktım, sonra döndüm yaradana sığındım! :)

Şaka bir yana, aynı duyumu ben de aldım. Duyduğuma ve bir arkadaşımın arkadaşının dediğine göre Sefa'ya Türk olduğu için baskı yapmışlar. Sefa bir keresinde patronun "Pies Türkler, Heil Hitler!" dediğini duymuş ve zaten o an soğumuş.

Bence Muzaffer Bilişim'e sıcak bakıyor Sefa.

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
:) Güldüm vallahi. Sefa'nın ayrılma nedeni Irkçılık değil, bunu asla şakada olsa dile getirmemeliyiz.

Muzaffer Bilişim ile anlaşamamalarının sebebi mevki olduğu söyleniyor. Kendisine online destek elemanlığını teklif etmişler. Adam bunca bilgi birikimle destek personeli olacak değil elbette. Bence şuan Sefa tüm iş tekliflerine açık. Kendini geliştirmek isteyen şirketlerin Sefa ile görüşmelerini öneririm.

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Bilmiyorum, ben arkadaşımın arkadaşı (ki Sefa'ya yakın kaynaklara çok yakın bir konumda) ne dediyse onu ilettim. Belki de Gurbetçi Şaban'ı izleyip etkisinde kalmıştır... Her şey olabilir, şu aralar tam bir kaos yaşanıyor oralarda çünkü.

Umarım Sefa için her şeyin en güzeli olur.

Saygılarımı sunarım.

Popho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sefa bey İle Nasıl İletişime Geçebiliriz Acaba? Telefon veya Msn/Mail Bilgileri varsa Pm Gönderebilirseniz Seviniriz.

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Sefa her zaman süprizleri seven kişiliğiyle ön planda olmuştur. Bence bizi ters köşeye yatıracaktır. Daha önce İstanbul'da datacenter kurmak istediğini söylüyordu. Bu zaman içerisinde unutuldu ama geçen gün bankada sıra bekleyen bir arkadaşım adının Sefa olduğunu söyleyen bir müşterinin temsilcisine datacenter için kredi çekmek istiyorum dediğini duymuş. Bana anlattığında bende bizim Sefa'dan şüphelendim.

Kısacası her an her şey olabilir.

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Sefa her zaman süprizleri seven kişiliğiyle ön planda olmuştur. Bence bizi ters köşeye yatıracaktır. Daha önce İstanbul'da datacenter kurmak istediğini söylüyordu. Bu zaman içerisinde unutuldu ama geçen gün bankada sıra bekleyen bir arkadaşım adının Sefa olduğunu söyleyen bir müşterinin temsilcisine datacenter için kredi çekmek istiyorum dediğini duymuş. Bana anlattığında bende bizim Sefa'dan şüphelendim.

Kısacası her an her şey olabilir.

Yalnız 0 co-location müşterisiyle datacenterı kimse açmaz açamaz. Mevcutta müşterileri varsa bilemem.

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Sefa'nın bir işaretiyle en az 250 kişi firmasını değiştirebilir. Bir nevi kanaat önderi gibidir Sefa. Türklere az yardımcı olmadı Hostgator'da gecesini gündüzüne katıp.

Popho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Muzaffer Bey bundan hiç hoşlanmayacak...

Muzaffer Bilişim'in Sahibinin adı Kemal'dir.

Açıkcası Tarafsızca Yorum Yapmak gerekirse Sefa Beyin Muzaffer bilişim İle Görüştüğünü zannetmiyorum. Çünkü Muzaffer bilişim ve Akserver İle Arasında Çok büyük Sorunlar var Ve İki Firmada Ortalama 800 Müşterisende Vazgeçmiş Durumda. r10'da Herkesin Görebildiği bir konuda Tartışma halan devam etmektedir.

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Ak Server'ın ismini vermek istemediğimiz bir siyasi partiyle olan ilişkilerinden Muzaffer Kemal Bey'in rahatsız olduğu söyleniyor. Bunun doğruluk payı var mı?

Sefa tercihinde profesyonel mi davranacak yoksa ideolojik de yaklaşak mı?

Teşekkürler.

piryolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bende Hosgatordayim oranin iyi oldugunu duydugumfa ordan alan satin aldim.. hatta benden pasaport oturum kredi karti bilgilerine kadar istemisleri tesadufen turk oldugunu ogrence 2 kelime yazdim hesap onaylandi..

Sefa bey nerde ise buyuk ihtimalle ben ve 30 site orda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.