İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hosting aranıyor

B

bandelass

Misafir
arkadaşlar saglam bir hosting arıyorum 1 gb alan sınıırsız domain ve50 gb banwich istiyorum cpanel olursa güzel olur sitelerimiz tamamı html dir yıllık fiyatlara göre alacagım onbeş günlük deneme süresi istiyorum fiyatlarınızı ögrenebilrmiyim saygılar

Forumolaycom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
15 Günde ne anlaya bilirsinki

mesela Hızlı bir siten oldu kesinti yok Deneme Süresi Bitti Ve makınesini kapattılar Ozaman Napıcaksın Bence Sağlam Tanınmış Güvenilir Host şirketleriyle çalışmanı tavsiye ederim yalnız onlar deneme süresi vermezler sanırım.

tabi host şirketi olan arkadaşlar daha iyi bilir.

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bandelass' Alıntı:
arkadaşlar saglam bir hosting arıyorum 1 gb alan sınıırsız domain ve50 gb banwich istiyorum cpanel olursa güzel olur sitelerimiz tamamı html dir yıllık fiyatlara göre alacagım onbeş günlük deneme süresi istiyorum fiyatlarınızı ögrenebilrmiyim saygılar
özeline bakarmısın? pm attım...

B

bandelass

Misafir
Angelo' Alıntı:
"Bandwidth" , bandwich diye bir kelime yok.
arkadaşım senden cok özür dilerim böyle bir hataya nasıl düştüm sende ve gıyabında bütün internet aleminden özür dilerim böyle bir hataya düştügüm için ayrıca ben banvit yazacaktım ama bir karışıklık oldu galiba :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Vestel bayiisine gidip bana DVZ player ver derseniz o da duzeltir sizi, alinacak gucenecek birsey yok bunda. Verdigimiz hizmeti yanlis anlamayiniz diye duzelttim. Yanlis yapmisim heralde.

I

iyiyiz

Misafir
TR1Servers' Alıntı:
1 GB ALAN
50 GB Trafik
DirectAdmin K.Paneli

Yıllık: 75 yTL

Siteniz acilmiyor suan,bi bakarmisiniz paketlerinizi incelemek istiyorum.

Forbidden
You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.34 Server at www.tr1servers.com Port 80

T

TR1Servers

Misafir
tekrar girermisiniz siteyi baştan yüklüyordum, tasarımıdnda değişiklikler yapıyorumda.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.