Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trickster kardeş ben Kadir([email protected]) sana pm de attım ama cevap gelmedi . seni rahatsız ettiysem özür dilerim Bi pm ' ye bakar mısın ? bide şu [email protected] u ekler misin ? önemli şeyler konuscam seninle PM yi okursan daha ayrıntılı yazdım . burda forumdaki arkadaşların canını SIkmam istemiyorum.
Not:yazan rifat deildir.Şifresini banada verdi bende kullanıyorum
son 4 denedir kullanıyorum NT hosting için yazılmış en iyi sistemlerden birisidir.
tek sorunu Çok fazla sistemde destek verdigi için "BW " kontrolünde sorun çıkabiliyor
onuda size gelen emaillerle kontrol etmeniz gerekiyor
aksi halde gözden kaçan bw aşımları söz konusu olabiliyor. ama makinenin performansı ve çalışması yönünde perfect diebilirim
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5