İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hosting devri

S

ssevim

Misafir
İyi günler iyinet forum yöneticileri ve üyeleri

yaklaşık 1 ay önce faaliyete geçmiş olan hosting sitemizi domain ve reseller ile birlikte bazı sorunlar yüzünden devrediyoruz.

alanadı : www.alsehosting.com
reseller : linux 1.650 mb alan

herşeyi ile birlikte devrolacaktır..ciddi olanların mail atmalarını rica ederim.

Anlayışınız için teşekkür ederim...

mail.: [email protected]
msn : [email protected]

S

ssevim

Misafir
neresi komik ?

bunun neresi komik anlamadım bu işe başlamak isteyen varsa devretmek manasına gelir ama başlamayan yani kendisine alan lazım olan varsa verebilrim o anlamda söylemiştim..

Herşeyden bir komiklik çıkarmaya çalışma ....o zaman burda işin yok senin

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım sen burada açık açık diyorsun reseller devrediyorum. Bu domainin reseller olduğunu artık herkes öğrendi kim hosting alır buradan ?? O değil en komik olanı ise reseller ı aldığın yer ile birlikte devretmen , hadi domaini satarsın anladık...

S

ssevim

Misafir
.

dostum bak ben olduğu gibi vermek istiyorum lazım olan varsa uygun bir şekilde anlaşırız konuyu hallederiz...

seni ilgilendirmediğini herkes biliyo neden kişileri rencide etmek için foruma yazı yazıyosun....

A

Arap

Misafir
Müşteriniz Varmı

Merhaba Arkadaşım. İyi bir karar vermişsin, insanları yüzüstü bırakmak yerine devr ediyorsun. Öğrenmek istedigim hiç müşteriniz varmı bu konuda detaylşı bir bilgi verirsen memnun olurm.

S

ssevim

Misafir
..

daha önce de arkadaşlara belirttiğim gibi yakın zamanda açılmış bir site olmasına bağlı olarak müşteri yok ama bence daha iyiside müşteri yokken ben bitirmek istiyorum düşüncem bu ...

teşekkürler

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reseller olayı nedir arkadaşlar?
ben birkaç örnek gördüm ama detaylı değil yüzeysel bende oluşan düşünce şu;

Lütfen yanlış ise düzeltin.
(benzeterek açıklayacağım)
100 tane ev kirasını emlakçı sizden peşin alıyor benzerlerinden daha ucuza kira ödüyorsunuz; ama ortada henüz ev yok. ama şu kesinki sen kiracı bulduğunda hemen evi hazır. ama sen kiracıları bulup evlere yerleştirene kadar sanki 100 eve de kiracı bulmuşsun gibi para ödüyorsun.

bu bende oluşan kanı doğru mu acaba?

E_AYDAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reseller olayı nedir arkadaşlar?
ben birkaç örnek gördüm ama detaylı değil yüzeysel bende oluşan düşünce şu;

Lütfen yanlış ise düzeltin.
(benzeterek açıklayacağım)
100 tane ev kirasını emlakçı sizden peşin alıyor benzerlerinden daha ucuza kira ödüyorsunuz;
Bu kısma kadar doğru bundan sonra ;
Ortada ev var bu ev alan kişiye veriliyor.. Bundan sonrası ticarettir kiracı bulup yada bulmamak. Bu sadece reseller için geçerli değil. Reseller satan firmalarda aynı şekilde server barındırma ücerti ödüyor. sizin tabirinizce kiracı bulmuş gibi.
Herkese İyi Çalışmalar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5