Merhaba arkadaşlar, ben can 19 yaşındayım İstanbul pendik'te yaşıyorum. Daha öncesinde çalıştıgım hosting firmasından ayrıldım ve yeni firmalara yelken açtım
Kendimden kısaca bahsedersem yukarıdada iletmiş oldugum gibi 19 yaşındayım İstanbul Pendik'te yaşiyorum. Bir çok alanda uzmanım bunları sırasıyla söylemek gerekirse.
Linux ( Orta Derecede ) - cPanel ( İyi Derecede ) - WHM ( İyi Derecede ) - Web Security ( İyi Derecede ) - Server Security ( İyi Derecede ) - PHP ( İyi Derecede ) - HTML / CSS ( İyi Derecede )
Daha önce nerelerde çaliştigimdan bahsedersem, Daha önce bir hosting firmasında üst düzey yöneticiydim fakat firmanın el değişmesi ve artık yavaş yavaş firmanın iflas etmesi sebebiyle kendi tercihim ile ayrıldım. Daha sonrasında bir danışmanlık şirketinde bilgi-işlem departmanında yer aldım burada gayet memnundum fakat şirketin işlerini büyütüp başka yere taşınması ve bana uzak kalmasından dolayı şirketten ayrıldım..
Hangi departmanlarda çalişabilirim derseniz, Benim için en ideal departman müşteriler ile iç içe olacagım departmanlardır. Teknik destek, satiş v.b departmanlar herzaman ilgi alanım olmuştur. Aynı zamanda firmanın blog hesabı var ise egitici bilgiler yazmayada hazırım, aynı zamanda şunu kesin belirtmek isterim şirket istanbul anadolu yakasında ise bir sorun yaratmaz fakat şehir dışı ise freelance yani uzaktan destek sistemi ile çalişabilirim ve eminim ki uzaktan destek ile şirket bünyesinde daha fazla çalişabilirim. Normal bir günlük yaşantımda 12 saatten fazla internet başındayım bu çalişmanın aynısını ilgili şirkete yansıtacagımdan şüpheniz olmasın. PHP Alanında şuan hem legal - hem illegal olarak kodladıgım bir tools'u sizlere gösterebilirim.

Tamamen tarafımca kodlanmıştır. Genel olarak yazdıgım yazılardada belirtmiş oldugum gibi kısacası bu benim
İletişim ;
Web : www.turkteam.org - safe-linux.net - uzman-tasarim.net
GSM : 05423767450
Facebook : /omustu