Hosting Fiyatarımız

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
22 Temmuz 2008
Mesajlar
38
logo_01.jpg


http://www.oyakweb.com


web_hosting_paket.jpg


http://oyakweb.com/web_hosting.asp​
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
15 Mart 2008
Mesajlar
64
Tepki puanı
0
Konum
/dev/sda1
Oyak tescilli bir markadır umarım bu konuda bilgi sahibisin.

Ordu hosting satmayacağına göre..
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
10 Eylül 2006
Mesajlar
128
Fakat oyak markası internet hizmetleri alanında markasını tescil ettirmemişse problem olmaz diye biliyorum.Doğrumudur??

Not: Tarafsızım sadece bildiğimi sandığım şeyi söyledim..

İyi Çalışmalar...
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
22 Temmuz 2008
Mesajlar
38
firmamızın adı oyak bilişim ve internet hizmetleri değil.

oyakweb bilişim ve internet hizmetleri

bu yüzden sorun olmaz.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
7 Mart 2008
Mesajlar
124
Tepki puanı
0
Konum
Turkiye
İsim değişikliğine gitmenizi öneririm. Ayrıca Telekomünikasyon Kurumu Yer Sağlayıcı Faliyet belgeniz mevcutmu?
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
22 Temmuz 2008
Mesajlar
38
Telekomünikasyon Kurumu Yer Sağlayıcı Faliyet belgemiz için başvurumuz incelenmektedir.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
15 Mart 2008
Mesajlar
64
Tepki puanı
0
Konum
/dev/sda1
işinize gelmeyen soruları yok sayıyorsunuz ne kadar güzel :)
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
22 Temmuz 2008
Mesajlar
38
Burakergin sizin sorunuzuda yanıtlıyım.

şark kurnazlığı =>ufak tefek seylerden tasarruf edip ve hatta karsindakini aldatarak aslinda cok daha zarar eden zihniyet anlamına gelmektedir.

Bizim böyle bir zihniyetimiz yoktur.Tamamen isim benzerliği vede bizim ismimiz daha öncede söylediğim gibi - oyakweb bilişim- oyak bilişim değil.....

Bir isim benzerliğinden dolayı bu kadar eleştiri alabileceğimiz aklımıza gelmezdi.

Ancak; ismimizi değiştirmeyi düşünmüyoruz.

Umarım açıklamam yeterli olmuştur sizin için..
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
15 Mart 2008
Mesajlar
64
Tepki puanı
0
Konum
/dev/sda1
sözlükten copy/paste yapıp bunu açıklama diye sunmanız yetersizdir kaldıki sizin bir isminiz olamaz firma değilsiniz.

Sorun; bu açıklama OYAK için yeterlimidir.

Lindows isimli bir linux dağıtımının isim benzerliğinden dolayı değiştirildiğini hatırlatırım, ülkemizde nasıl olur bu işler bilinmez.

konu oyak ve tib'e iletilmiştir bilginize.
 
Geri
Üst