- Reaction score
- 0
Merhaba arkadaşlar,
Asp.net, C#, Framework 3.5 ile kodlanmış ve MS SQL 2008 Server veritabanı kullanılarak tarafımdan yapılmış ve TAM 3 DİL destekli ve full admin panel yönetimli firma sitesi scriptini satışa sunuyorum.Sitenin yazılımı tamamen Nesene Yönelimli(00P) olarak katmanlı mimari ile profesyonel bir şekilde yapıldığından dolayı ekstra özellikler kolaylıkla eklenmeye ve geliştirilmeye açıktır.(İstenilen ekstra özellikler ücrete tabidir.Fiyat almak için p.m. ile başvurunuz.)
Bu Script Her Türlü Kullanıma Uygundur
*Çünkü dinamik alt yapısı sayesinde ister kendi kişisel siteniz haline, ister firma sitesi haline,ister bir kuyumcu tanıtım sitesine çevirebilirsiniz.Yani İşler Tamamen Sizin Kontrolünüzde!!!
Site Özellikleri:
Admin Panel Özellikleri:
Bir de canlı görelim şu scripti bakalım derseniz demo aşağıdadır:
Başka bir iş için almış olduğum domaine geçici olarak kurdum scriptin demosunu, cintonik.com adresinden inceleyebilirsiniz.
Admin panele cintonik.com/apanel ulaşabilirsiniz.(Demo olduğundan dolayı kötü amaçlı kullanımı engellemek amacıyla butonları kapattım, demo sürümde çalışmıyorlar.)
Admin Email: admin[at]cintonik.com -Mesaj sayım yeterli olmadığından dolayı mail adresindeki kuyuruklu 'a' işaretini yapamadım.Siz ona göre düzeltin panele giriş yaparken
Admin Şifre: admin
HOSTİNGSİZ SADECE SCRİPT FİYATI: 60 TL'dir.
*Evet!Yanlış Duymadınız!SCRIPT + HOSTING= 80 TL !!!
Yani tüm bu özellikleri içeren siteyi anahtar teslim sadece 120 TL'ye veriyoruz.
*HOSTİNG KAMPANYASI 5 KİŞİ İLE SINIRLIDIR!KAMPANYADAN YARARLANMAK İÇİN BAŞVURACAK İLK 5 KİŞİ BU HAKKI KAZANACAKTIR.
*Hosting sağlayacısı TurkisHost Firması'dır!
HEDİYE HOSTİNG ÖZELLİKLERİ
*BU FIRSAT KAÇMAZ!!! İLK 5 KİŞİDEN BİRİ OLUN FİRMANIZIN YENİ TÜRK TİCARET KANUNU UYUMLU SİTESİ OLSUN!!!1 YILLIK HOSTİNG BİZDEN
Hostingin Yanında Alacak Kişiye:
-Publish dosyaları teslim edilir.
-Dilerse hosting kurulumu tarafımdan ücretsiz yapılır
-Sitede çıkabilecek hatalar vs. konusunda ücretsiz ve sınırsız teknik destek sağlanır.
-Script domaine reg edilir
-Site hakkında, tema vs. de küçük değişiklikler isteğe göre ücretsiz yapılır.
-Ekstra eklentiler ücrete tabidir ve fiyat için p.m. iletişime geçiniz.
*Alıcının script satış hakkı yoktur
*İlgilenenler p.m. ile iletişime geçebilirler yada burakkan89[at]gmail.com adresinden mail yollayabilirler
Ekleme: arkadaşlar GEÇİCİ OLARAK scriptin hosting kampanyasız tek lisans ücreti 60 TL'ye, hosting kampanyalı ücreti 80TL'te düşürülmüştür.
Asp.net, C#, Framework 3.5 ile kodlanmış ve MS SQL 2008 Server veritabanı kullanılarak tarafımdan yapılmış ve TAM 3 DİL destekli ve full admin panel yönetimli firma sitesi scriptini satışa sunuyorum.Sitenin yazılımı tamamen Nesene Yönelimli(00P) olarak katmanlı mimari ile profesyonel bir şekilde yapıldığından dolayı ekstra özellikler kolaylıkla eklenmeye ve geliştirilmeye açıktır.(İstenilen ekstra özellikler ücrete tabidir.Fiyat almak için p.m. ile başvurunuz.)
Bu Script Her Türlü Kullanıma Uygundur
*Çünkü dinamik alt yapısı sayesinde ister kendi kişisel siteniz haline, ister firma sitesi haline,ister bir kuyumcu tanıtım sitesine çevirebilirsiniz.Yani İşler Tamamen Sizin Kontrolünüzde!!!
Site Özellikleri:
- JQUERY Banner Slayt Galeri(*Yeni Eklendi!)
- Tamamen Tercümesi Yapılmış 3 Dil(Türkçe,İngilizce,Almanca)
- Seo Uyumlu
- Rewrite Url(Hosting sağlayacınızın desteklemesi gerekmektedir.Ücretsiz hosting kullandığımdan demo da bu özellik kullanılamamıştır.)
- Tamamen Dinamik
- Admin Panelden kolayca değiştrilebilir üst banner
- Anasayfa, Hakkımızda, Hizmetlerimiz, İletişim Sayfaları
- Tamamen Dinamik Yan Menü(Duyurular,Referanslar,Firma bilgileri)
- Firma Bilgileri ekleme-çıkarma(Yeni Türk Ticaret Kanunu'nda firma web sitelerinde olması zorunlu kılınan,Finansal Raporlar,Ortaklık Sözleşmesi vs. gibi özelliklerin yönetimi açısından önelidir.)
- Yönetim panelinden site ayarlarını kolay ve hızlı biçimde düzenleme
- İletişim formundan yapılan gönderilerin admin panelde tanımlanan email adresine gönderilmesi
Admin Panel Özellikleri:
- JQUERY Banner Slayt Galeriye Resim Ekleme-Çıkarma-Güncelleme(*Yeni Eklendi!)
- Gelişmiş Text Editörü Sayesinde Word Pad'de yazı yazar gibi içerik,resim vb. ekleme-düzenleme
- Site içerisinde dinamik ve kolay yönetim
- Firma Bilgileri ekleme-çıkarma
- Firmanız Hakkında Duyuru Ekleme-Çıkarma-Güncelleme
- Referans Ekleme-Çıkarma-Güncelleme
- Anasayfa,Hizmetlerimiz,Hakkımızda Sayfalarını kolayca güncelleme
- Site ayarlarını kolayca yapabilme
- Site üst banerını değiştirebilme
- Site Dil Ayarları(İngilizce ve Almanca dillerinden istenileni aktif,istenilmeyeni pasif yapabilme)
- Yan menü ayarları (Duyurular,Referanslar ve Firmabilgilerinden istenilen aktif/pasif yapılabilir)
- İletişim bilgileri kolayca güncellenebilir
- Site adı kolayca güncellenebilir
Bir de canlı görelim şu scripti bakalım derseniz demo aşağıdadır:
Başka bir iş için almış olduğum domaine geçici olarak kurdum scriptin demosunu, cintonik.com adresinden inceleyebilirsiniz.
Admin panele cintonik.com/apanel ulaşabilirsiniz.(Demo olduğundan dolayı kötü amaçlı kullanımı engellemek amacıyla butonları kapattım, demo sürümde çalışmıyorlar.)
Admin Email: admin[at]cintonik.com -Mesaj sayım yeterli olmadığından dolayı mail adresindeki kuyuruklu 'a' işaretini yapamadım.Siz ona göre düzeltin panele giriş yaparken
Admin Şifre: admin
HOSTİNGSİZ SADECE SCRİPT FİYATI: 60 TL'dir.
ŞOK HOSTİNG KAMPANYASI
Script + Hosting: 80 TL *Evet!Yanlış Duymadınız!SCRIPT + HOSTING= 80 TL !!!
Yani tüm bu özellikleri içeren siteyi anahtar teslim sadece 120 TL'ye veriyoruz.
FIRSATI KAÇIRMAMAK İÇİN ACELE EDİN
*HOSTİNG KAMPANYASI 5 KİŞİ İLE SINIRLIDIR!KAMPANYADAN YARARLANMAK İÇİN BAŞVURACAK İLK 5 KİŞİ BU HAKKI KAZANACAKTIR.
*Hosting sağlayacısı TurkisHost Firması'dır!
HEDİYE HOSTİNG ÖZELLİKLERİ
- Türkiye Lokasyonlu
- 250 MB Disk Alanı
- 5 GB Aylık Trafik
- Türkiye Lokasyonlu
- Sınırsız alt alan adı
- Sınırsız Email
- FTP Desteği
- Türkçe Plesk Panel
- ASP/.NET 1, 2, 3.5, 4.0
- MSSQL 2008 Veritabanı
- 50 MB MSSQL Veritabanı Alanı
- Antivirüs
*BU FIRSAT KAÇMAZ!!! İLK 5 KİŞİDEN BİRİ OLUN FİRMANIZIN YENİ TÜRK TİCARET KANUNU UYUMLU SİTESİ OLSUN!!!1 YILLIK HOSTİNG BİZDEN
Hostingin Yanında Alacak Kişiye:
-Publish dosyaları teslim edilir.
-Dilerse hosting kurulumu tarafımdan ücretsiz yapılır
-Sitede çıkabilecek hatalar vs. konusunda ücretsiz ve sınırsız teknik destek sağlanır.
-Script domaine reg edilir
-Site hakkında, tema vs. de küçük değişiklikler isteğe göre ücretsiz yapılır.
-Ekstra eklentiler ücrete tabidir ve fiyat için p.m. iletişime geçiniz.
*Alıcının script satış hakkı yoktur
*İlgilenenler p.m. ile iletişime geçebilirler yada burakkan89[at]gmail.com adresinden mail yollayabilirler
Ekleme: arkadaşlar GEÇİCİ OLARAK scriptin hosting kampanyasız tek lisans ücreti 60 TL'ye, hosting kampanyalı ücreti 80TL'te düşürülmüştür.