peki o zaman siteniz sizin olsun
20 Temmuz 2008 #2 H HoST13 0 Onaylı Üye Üye Katılım 4 Şubat 2008 Mesajlar 263 kapmanyanız varda siz kimsiniz? telefon no nuz yok mu? adresiniz yok mu? @xxxhost.com gibi bi mail,msn gibi iletişim aracanız yok mu? uzak durun arkadaşlar.
kapmanyanız varda siz kimsiniz? telefon no nuz yok mu? adresiniz yok mu? @xxxhost.com gibi bi mail,msn gibi iletişim aracanız yok mu? uzak durun arkadaşlar.
20 Temmuz 2008 #3 A Aktifhosting 0 Onaylı Üye Üye Katılım 14 Haziran 2008 Mesajlar 287 bende isimtescilden hosting aldım subdomain satıyorum bu ne saçmalıktır ya
20 Temmuz 2008 #4 B Barcode 0 Onaylı Üye Üye Katılım 7 Mart 2008 Mesajlar 124 Tepki puanı 0 Konum Turkiye iyice saçmalamaya başladınız siz artık!
20 Temmuz 2008 #5 S sonsuzhost 0 Onaylı Üye Üye Katılım 28 Şubat 2006 Mesajlar 1,287 Tepki puanı 1 Konum burdan yak Abim bırakın artık bu sınırsız web alanı yanında sınırsız BW martavallarını ayrıca bu forumda türkticaret diye aratmadan açtığın belli konuyu
Abim bırakın artık bu sınırsız web alanı yanında sınırsız BW martavallarını ayrıca bu forumda türkticaret diye aratmadan açtığın belli konuyu
20 Temmuz 2008 #6 G gf8 0 Onaylı Üye Üye Katılım 28 Ocak 2008 Mesajlar 1,686 yorum yapma gereyi duymuyorum sonsuzhost benim söylemek istediklerimi zaten söylemiş ipini koparan geliyor host satiyor ) Bu arada kampanyayı firmalar yapar mesela sonsuzhost yapar veya ben yapabilirim veya diğer yasal çalışanlar ama firma olmadan sitelerine internet hizmetleri yazip kendine güldürenler, hotmail ile satiş yapanlar hostun ne olduğunu bilmeden host satmaya kalkanlar yapamazlar
yorum yapma gereyi duymuyorum sonsuzhost benim söylemek istediklerimi zaten söylemiş ipini koparan geliyor host satiyor ) Bu arada kampanyayı firmalar yapar mesela sonsuzhost yapar veya ben yapabilirim veya diğer yasal çalışanlar ama firma olmadan sitelerine internet hizmetleri yazip kendine güldürenler, hotmail ile satiş yapanlar hostun ne olduğunu bilmeden host satmaya kalkanlar yapamazlar