İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hosting [Soru]

H

halilarici

Misafir
Sorun Çözüldü.Konu kapanılabilir.
Shift arkadaşa teşekkürler.

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
hocam 2-3 bildiğim şey var
Banada olmuştu bir ara host dosyasında sitenizn ip adreisin yazarsanız çözülebilir
veya hiç ugrasmak istemiyorsanız aldıgınz yere söyelyin hostingi silip yüklesin.

Shift

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba site adresinizi özel mesaj yolu ile iletebilirmisiniz ? büyük ihtimalle dns sorunu gözüküyor.

H

halilarici

Misafir
Öyle dedim bende silin dedim burdan bir arkadaş sponsor oluyormuş oraya yönlendirmiştim beğenmedim eski hosta geri çevirdim bu çıktı bakalım deniyeyim dediklerini.

Shift

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Halil hocam siten sorunsuz açılıyor bende. Sen kendi modemine restart ve çerezlerinizi geçmişlerini tamamen silersen problemi aşabileceğini düşünüyorum. Birde oto dns kullanıyorsan yeni sunucuyu biraz daha geç görebilirsiniz. google dns veya open dns' e geçiş yaparsan daha iyi olur senin için. ktunnel gibi sitelerden sitenin açık olup olmadığını her zaman kontrol edersen daha iyi olur.

H

halilarici

Misafir
kendi dns ayarlarımı değiştirdim.Sorun çözüldü.Shift arkadaşa teşekkürler.Ayrıca +itibar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.