İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hosting sponsor?

B

bandelass

Misafir
arkadaşlar kuracagım 3 tane site çin hosting arıyorum 500 mg alan 5 gb banvich lazım sitelerim için altta hosting sponsor linki verilecektir lütfen yardımcı olacak arkadaşlarla msn den görüşelim msn: [email protected]

B

bandelass

Misafir
arkadaşlar söylemeyi unuttum sanırım siteleri aktif degil yani domainleri aldım ama hitim yok bir iki arkadaşla görüştüm bu konularda sorun yaşadım bana bir iki aylıgına destek olacak bir arkadaşarıyorum istedigim cok bir alan degil burası hosting arama konusunda en mantıklı yer biliyorum ki bir cok arkadaşımızda server var bir iki aylıgına bana yarımcı olacak arkadaşlara ihtiyacım var taşekkürler

M

MedyArt

Misafir
Merhabalar
Eger Sitenize host konusunda yardımcı olmamızı isterseniz bizimle iletişime geçiniz...
sponsorluk hakkında size yardımcı olabiliriz...
iyi çalışmalar dileriz...
Msn&E-posta:[email protected]

T

tahtakale

Misafir
Bu adam hatırladığım kadarıyla, sebze meyve satıyordu sitesinden.
herbal bilmem ne ürünleri yani ...

B

bandelass

Misafir
tahtakale' Alıntı:
Bu adam hatırladığım kadarıyla, sebze meyve satıyordu sitesinden.
herbal bilmem ne ürünleri yani ...

hocam sitemin içerigi imzam da var o işleri bıraltım sana zahmet bir bakta konuş ayrıca o işleri yapmaktanda gocunmam bilmeden konuşma arkaşlar sitelerimin içerigi biri türkiye ve eglence portalı digeri haber sitesi biride ingilizce bir site olacak saygılar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.