İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hosting Sponsorlarina Bir Tavsiye

• Konbuyu başlatan themaniac
  • Başlangıç tarihi
T

themaniac

Misafir
Selam degerli hosting isine girmis genc, genc olmasa da dinamik ve ticaret askiyla yanip tutusan arkadasim.

Cok guzel bir dusunce ve iyinet.com'un sundugu bu firsat sebebiyle hosting sponsorlugu verip sponsorluk bitiminde bu arkadaslar potansiyel musteri diyorsun ve belki simdiden ooo kac kisiye host verdim seneye zenginimde diyor olabilirsin. Ama bak ben sana ne diyecegim.

1- Turk insani zekidir. Sen zeki oldugun gibi senden bedava host alanlarda zekidir. ve verdigin hostun bitmesine 1 hafta kala hemen sitenin ve database'in yedegini alip baska bir bedava host verenin sirketine tasinacaklar :) malesef gercek bu

2- Sen bazen hic bilmeyenlere bile hic ucret almadan bir suru hizmet vermis olacaksin (eger isini guzel yapiyorsan) ama eline hicbirsey gecmeyecek - sevaba girersin ama ticaretten kazanamazsin :)

3- Hostingini bedava yapmak yerine uygun fiyat belirle ve daha cok insani senin hostunu ve senin verdigin hizmeti secmelerini sagla. Hem fiyat hemde destekte iyi isen bir cok musterin olur ve cok kazanirsin merak etme

4- Allah ilmi isteyene, zenginligi isteyene verir. Asla hosting isinde zengin olacagim diye baslama hayal kirikligina ugrarsin yada yanlis yollara saparsin. Sen en iyisi en guzel hizmeti veren host sirketi olmak icin elimden geleni yapacagim de. bunun sana daha cok faydasi olur.

5- REP istenmez ama guzel yazi varsa verilir :D

Snoppy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öyle bir dedinki yani
Hosting işinden aman aman bir para yok zaten.
Site aç hit yap reklam koy daha fazla para kazanırsın.

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Allah'im yarabbim, hangi dengesiz yapti onu bilmiyorumda REP vercegi yere -Rep vermis. isine yaramiyorsa bu yazi okuma, okuyorsan da yariyordur verirsin repini.

Peki, vermeyince ne oluyor???

Şu rep mevzusuna çok takılıyorsunuz,

Ha rep vermiş ha vermemiş ne fark eder yani?

T

themaniac

Misafir
vermesin canim, illede verceksin diye birsey demiyorum. ama insanin isine yarar bir bilgi okudugu yerde REP vermesi gerekir, bu bir nevi birisi sana iyilik yaptiginda tesekkur etmek gibi.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Paylaşımları karşılıksız yapmak gerekir. Önemli olan rep değil insanlara faydalı olmaktır. iyineti diğer forumlardan ayıran özellik de budur.

Benden +. Yararlı paylaşımlara devam etmeniz dileğiyle.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Yazıda biraz fazla uçmuşsun. Ben bedava host aldığım yerden hizmeti beğenirsem her yeri geldiğinde orayı öneririm ve sürem bitincede parasıyla bir üst hesap açtırırım. Sadece bedava değil paraylada alsam yine beğenirsem kullanırım ve herkese öneririm.

Mesela ben ihsden 3 yıl önce www.gokhanblog.com u aldım ve şimdiye kadar yüzlerce kişiye önerdim kalitesi ve güvenini. Şimdiye kadar yüzlerce üye kazandırmışımdır ihsye. Önemli olan hostun gerekli kaliteyi ve desteği verebilmesi. Yoksa bir sorun olunca banane bedava verdim git kendin çöz sorunlarını zıkkımın kökü dersen tabikide kimse süresi bitince devam etmez. Çünkü en küçük bir sorunda artık seninle neler yaşayacağını bilir. Önemli olan bedava vermek değil zaten önemli olan kaliteli verebilmek. Sen kaliteli verirsen reklamınıda sen değil müşterilerin yapacaktır zaten aynı ihs örneğindeki gibi.

Bu arada napıcan repi mepi boşver. Sanki repi çok olana maaşmı bağlıyolar yada aylık akbilmi veriyolar. Repin 50 milyar olsa nolacak kızlar vaybe mi diyecek :D

Bu arada size öneri eğer cebinizde paranız varsa gidipte bedava hostla falan uğraşmayın. Ne doğru düzgün destek verirler ne bişeyle ilgilenirler. Siteyi satmaya kalkarsın orda bile bize sordunmu derler. Sanki çok bi halt yemişler gibi sürekli sizi ezmeye çalışırlar ciddiye almazlar takmazlar sizi. Canları ister kapatırlar hesabınızı veya bi suspend yerse ilgilenmezler falan. Ciddi sitelerinizi asla bedava hosta emanet etmeyin derim.

T

themaniac

Misafir
+REP veren arkadaslara tesekkurler. vermeyenlerinde cani sagolsun :)
valla gokhan hocam ben IKRA Hosting adina bir suru kisiye bedava host verdim hatta birtane arkadas icin burada aksamdi sitesiyle ugrasmaya basladik geceye kadar tek bir arkadasla online olarak gorustuk ve sitesini hazirladik.
ben misal elimden gelen destegi verdim ve sonunda birde baktimki bizimle bircok seyi ogrendi, (ben sahsen aa bu sorun var diyen musterime, al cozdum sorunu demiyorum. basitce sorunun nasil cozdugumu anlatiyorum ki yarin yasarsa hem bana gelmemis olsun hemde kendisi de birsey ogrenmis olsun diye)
hasil-i kelam, bi de baktim ki adam gitmis baska biryerden (benden daha pahali) host ve domain almis.
simdi ne diyebilirsin adamin tercihidir ama bir nebze senin verdigin emek bosa gitmistir.
Ve bunun gibi cok ilgilendigim ve hatta boyle konusarak samimi bile oldugum biri de vardi, samimiyetten sordum yaa kardes bedava host vermistik siteni ilerlettin reklamsiz olsun istedin niye bana demedin de baska yerden aldin.
Cevap ise mukemmeldi: Bilmem ki.
-Bizim hizmet yada destegimizde bir sorun mu var? varsa soyle bende kendimi duzelteyim.
-yok valla hatta en basta sizde devam edicem diye aklima koymustum ama ne bilim sonra arkadas host alalim birlikte dedi. oyle baska bir yerden almis bulunduk

sadece gulmek lazim. ben sanki kendi bir arkadasimin falan sitesiymis gibi ilgileniyorum her musterimle ama gel gelelim boyle de cok oluyor.

Yani herkes senin gibi degil gokhan kardes.

T

themaniac

Misafir
Cok sagolsun 3 arkadas -rep vermis. eee ne de olsa bedava host arayanlarin isine gelmiyor bu yazi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.