internet
Merhaba,
Şuana kadar forumda yazılanları okudum ve gerçekten 17 yaşındaki bir gence yazı yazan erişkinleri kınadım.
Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır. Sponsor olmak istemeyen kişiler zaten sponsor olmaz. Bu konuyu neden bu kadar uzatıp insanların bütçeleri başta olmak üzere tüm hosting camiasına mâl ediyorsunuz anlamıyorum. Arkadaş bir konu açmış ilgilenen cevap yazar. Ne yaşın girmediği kaldı, ne 20 milyon kaldı ne hosting işi ve bu işi yapanlar kaldı. Herkes girdi işin içine... Neyse...BizimMP3' Alıntı:kardeşim ne alakası var
benim bahsettiğim internete girmek değil
20 milyon dahi veremeyen yüzlerce sponsorluk isteyen ve hiçdir dayanak göstermeyen adam var
host işi ele düştü
hostculara yazık ...
BizimMP3' Alıntı:Hostcular isyanlarda
sponsorluk meraklısı iseniz o da sizin bileceğiniz iş sizin tercihiniz
ancak insanalr para kazanmak istiyor bu işten.
Neyse uzamasın..
Türk T1caret havale ile yapılan ödemelerde online olarak kayıt yapmıyor. En az 6 saat filan geçiyor.Majestic' Alıntı:.......... eğer domain şirketin online çalışıyorsa..
sevdik' Alıntı:Arkadaşlar ben ModaChat artık kullanıcı adım Sevdik olcak www.sevdik.net domainini aldım bu sabah kaydedilmiş hostu da mail attım yarın siteyi yuklerim Ve iş başı yaparım 1000 tekilde nasıl yapılıyor bazı arkadaşlara gösterecegim herkese iyi çalışmalar gçrüşmek üzere...