İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hosting Sponsoru arıyorum

internet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Her zaman için insanları yermek, onların hevesini kırmak yerine, yapıcı ve destekleyici olsak belkide bizlerde internette diğer ülkeler gibi söz sahibi oluruz.

tHm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kimsenin maddi durumu kimseyi ilgilendirmez. Misal olarak söylüyorum, 20.000.000 bugün bir iş adamına çerez parası gibi gelsede başka bir öğrenci arkadaş için çok değerli olabilir. Sonuçta kimseyi bu konuda eleştirmeye gerek yok, herkesin bütçesi kendine, isteyen sponsor arar isteyen dedicated alır vs...

B

BizimMP3

Misafir
İlginç ve yanlış tespitler.
Bu işe 20 'de ayıramazsa girmesin. Herkez neyin ne olduğunu biliyor şimdi polemik yapmayalım....

A

atakan_s

Misafir
..yaş olmaz, ve internete girmek için 20 milyon ayırmak da zorunlu değildir.
İsteyen ayırır, istemeyen ayırmaz; bunda rahatsız edici bir şey göremiyorum.

B

BizimMP3

Misafir
kardeşim ne alakası var
benim bahsettiğim internete girmek değil
20 milyon dahi veremeyen yüzlerce sponsorluk isteyen ve hiçdir dayanak göstermeyen adam var

host işi ele düştü
hostculara yazık ... :(

tHm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BizimMP3' Alıntı:
kardeşim ne alakası var
benim bahsettiğim internete girmek değil
20 milyon dahi veremeyen yüzlerce sponsorluk isteyen ve hiçdir dayanak göstermeyen adam var

host işi ele düştü
hostculara yazık ... :(
Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır. Sponsor olmak istemeyen kişiler zaten sponsor olmaz. Bu konuyu neden bu kadar uzatıp insanların bütçeleri başta olmak üzere tüm hosting camiasına mâl ediyorsunuz anlamıyorum. Arkadaş bir konu açmış ilgilenen cevap yazar. Ne yaşın girmediği kaldı, ne 20 milyon kaldı ne hosting işi ve bu işi yapanlar kaldı. Herkes girdi işin içine... Neyse...

B

BizimMP3

Misafir
Hostcular isyanlarda
sponsorluk meraklısı iseniz o da sizin bileceğiniz iş sizin tercihiniz

ancak insanalr para kazanmak istiyor bu işten.
Neyse uzamasın..

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Yaw uzatmak istemiyorum acıkcası. Ancak bastan sona okudum. Yazmadanda edemeyecegim.
BizimMP3 : Arkadasım Host'cumusun ?
Gorundugu gibi degilsin. Seni bu durum neden bu kadar igneledi anlayamadım.
Şahsen benim Host firmam olsa, ve elimden geliyorsa gerekeni yapardım. Yaş ve bilgi konusuna gelince Arkadasımızın yaşı ufak olabilir. Belki işlevi büyüktür. Insanlar para kazanmak istiyor bu isten diye yazmissiniz. Sponsorluk ile para kazanılmadıgını kim soyledi?
Neyse...

internet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BizimMP3' Alıntı:
Hostcular isyanlarda
sponsorluk meraklısı iseniz o da sizin bileceğiniz iş sizin tercihiniz

ancak insanalr para kazanmak istiyor bu işten.
Neyse uzamasın..

arkadaşım senin host sponsoru denince aklına ne geliyor.
herşeyi de bu kadar maddi yönden düşünme.
sizin gibilere kalsa muhtaç olana bir bardak su yok.
sonuçta burada o teklifini yapıyor ve bizde değerlendirip kararımızı veriyoruz.
ayrıca birisin host sponsoru ararken, özellikle işe yeni başlıyorsa sence nasıl bir teminat verebilir ya da nasıl bir dayanağı olabilir.

B

Bedavalar-Net

Misafir
Internet kardes bir aralar benim basligini actigim mp3turkey.net e sponsor ariyorum yazimdan sonra bana mesaj göndermistin.Bende istegimi bildirmistim.Insan bir cevap yazmaliydi karsilayabiliriz veya karsilayamayiz diye.Senden ses seda cikmadi ondan sonra.Yanlis hatirlamiyorsam 50 mp3 lük web alani ve aylik 50 GB band istemistim,yada 30 filan.Yanlis anlama sen bu isi savunuyorsun ancak buradaki herkez gibi bende potansiyel bir müsterinim.Bu hareketinden sonra en son host firmasida sen kalsan almam senden.Yanlis düsünmüyorum sanirim.Zaten suan host sorunum filan yok,herseyim var,azmin elinden bisey kurtulmuyor ::D

selamlar

internet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben o pm yi gerçekten geç okumuştum ya da bir sorun çıkmıştı bir sorun vardı.
hatta daha sonra sponsor olmak için ben teklifte bulunacaktım.yaw arkadaşım böyle böyle mesaj atmışsın kusura bakma diye ama dediğim gibi bir takım aksaklıklar oldu o dönemde.
ben hala dediklerimin arkasındayım.ayrıca demişsin en son host firması sen kalsan almam diye.Bu doğaldır sonuçta herkes istediği firmayı seçer, o senin taktirindir sen bilirsin ama yinede inşallah senin için hayırlısı olmuştur.her ne şartlar altında olursa olsun, iş yapan herkesin işlerinin yolunda gitmesini isterim.

iyi çalışmalar dilerim

B

Bedavalar-Net

Misafir
Bende takmadin sanmistim,gec alsan bile cevap yazsan olurdu,son host firmasi sen olsan bile dedim aman yanlis anlama bu bir hakaret yada kötüleme degil,sadece bir cevap gelmedigi icin biraz kizginlik vardi bende.Bu aciklamandan sonra sende kusura bakma.

iyi calismalar..

herkeze selamlar..

Bu arada ya bu php linker den baska bir siteme daha kurmak istiyorum,eski linkerdeki siteleri tek tek yazmadan nasil yeni siteme gecirebilirim,bütün bilgileri,siteleri yani..

görüsmek üzere.

internet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bazen anlaşmazlıklar oluyor işte böyle.
bizim bir hatamız varsa affola.

iyi çalışmalar

M

modachat

Misafir
sonunda...

artık buraya yazabiliyorum cunku bugun turkticaretten domaini aldım parayı yatırdım yarın açılır herhalde artık gercekten neler yapabilecegimi gösterecegim hosting sponsorum da var Burda açtıgım konuda benim hakkımda iyi yada kötü olumlu olumsuz yazan herkese tşk ederim Göreceksiniz ki sitemi yaptıgımda buraya yazacagım ve gerçekten neler yapmak istedigimi ve birşeylerden çok baya baya şeylerden anladıgımı da fark edeceksiniz Hepinize internet hayatınızda başarılar dilerim Bol hitli günler kendinize iyi bakın(işten yazıyorum kısa yazim yakalanmıyalım :) )

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
modachat artık domain dns değişiklikleri anında gerçekleşiyor hosting ve domainin hazırsa dnssini girdiğin zaman anında yönleniyor eğer domain şirketin online çalışıyorsa..

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Majestic' Alıntı:
.......... eğer domain şirketin online çalışıyorsa..
Türk T1caret havale ile yapılan ödemelerde online olarak kayıt yapmıyor. En az 6 saat filan geçiyor.

S

sevdik

Misafir
domaini aldımm

Arkadaşlar ben ModaChat artık kullanıcı adım Sevdik olcak www.sevdik.net domainini aldım bu sabah kaydedilmiş hostu da mail attım yarın siteyi yuklerim Ve iş başı yaparım 1000 tekilde nasıl yapılıyor bazı arkadaşlara gösterecegim herkese iyi çalışmalar gçrüşmek üzere...

internet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sevdik' Alıntı:
Arkadaşlar ben ModaChat artık kullanıcı adım Sevdik olcak www.sevdik.net domainini aldım bu sabah kaydedilmiş hostu da mail attım yarın siteyi yuklerim Ve iş başı yaparım 1000 tekilde nasıl yapılıyor bazı arkadaşlara gösterecegim herkese iyi çalışmalar gçrüşmek üzere...

sevdik başarılar dilerim...

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sevdik umarım kaliteli bir site hazırlayıp.. başarılı olursun..

İyi Çalışmalar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.