Arkadaşlar bir konu var, bunu değiştirmeden herhangi olumsuz bir sonuçla karşılaşmamak için sormak istiyorum. Bana ait Dedicated Serverde Hostname client-196-20.public-ge0.nixcon.com.tr olarak gözüküyordu.
Fakat IP değişikliği oldu ve Ip adresleri değişti. Sitelerimin IP adreslerini yeniledim, ancak yukardaki hala eski IP. Bu Hostname'in tam olarak fonksiyonu nedir, bunu ben 196-20 yerine kendi IP yeni IP adresimi mi yazayım. Bu Hostname olayını ben tam olarak anlayamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim, yanlış bişey yapmayım.
Cpanel'den Hostname Bölümüne girdiğimde şu yazı var, biraz açıklamış Hostname'i ama emin olamadım:
Şimdiden teşekkürler
Fakat IP değişikliği oldu ve Ip adresleri değişti. Sitelerimin IP adreslerini yeniledim, ancak yukardaki hala eski IP. Bu Hostname'in tam olarak fonksiyonu nedir, bunu ben 196-20 yerine kendi IP yeni IP adresimi mi yazayım. Bu Hostname olayını ben tam olarak anlayamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim, yanlış bişey yapmayım.
Cpanel'den Hostname Bölümüne girdiğimde şu yazı var, biraz açıklamış Hostname'i ama emin olamadım:
Hostname client-196-20.public-ge0.nixcon.com.tr
InstructionsIt is important to choose a hostname that you will not be using for any account. You should choose something that will be socially acceptable, as it will appear in all mail headers. Your hostname must be a FQDN. In english, A hostname should consist of a name and a domain name. All valid hostnames should have 2 dots in them. Hostnames should never begin with "www". Hostnames should also not begin with a digit, nor end with a hyphen ("-").
Şimdiden teşekkürler