Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar paypal adresini yazdığımız yerin altında ""Ödeme info Düzenleme Pazar günü devre dışı / Pazartesi güvenlik ölçümleri nedeniyle"" diye yazıyor herkestemi böle acaba ben ilk defa görüyorum böyle bişey
Arkadaşlar paypal adresini yazdığımız yerin altında ""Ödeme info Düzenleme Pazar günü devre dışı / Pazartesi güvenlik ölçümleri nedeniyle"" diye yazıyor herkestemi böle acaba ben ilk defa görüyorum böyle bişey
Pazartesi havuzlarda temizlik yapılır, hotfiledede güvenlik ölçümü
Bu arada hotfile öldü diyenler ne kullanıyorlar acaba? Geçen 2 aya kadar en iyi hotfile idi, ama bir değişiklik oldumu bilemiyorum. Bana hala en çok güven veren hotfile.
Öldüysede napalım üstad dosyaları silip bırakalımmı boşboş Ne güzel millet hala indiriyor kazanıyoruz aşağı yukarı bişiler
Ben memnunum şahsen hotfileden ödemeleri tıkır tıkır yapıyor.. Arkadaşın dediği gibi birşey varsa belki bu hafta yapmayabilir İlk olur ödeme yapmadığı..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.