İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

.htaccess hakkında yardım iyinetciler

CoLd!uX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sa arkadaslar .htaccess bır kac degsıklık yapıcamktım

PHP:
Options +FollowSymlinks
RewriteEngine On

RewriteRule ^$                  index.php                                    [L]
RewriteRule ^/index.php$        index.php                                    [L]
RewriteRule ^/$                 index.php                                    [L]

RewriteRule ^index.html$        index.php                                       [L]
RewriteRule ^oku/(.*).html$        oku.php?id=$1                                       [L]
RewriteRule ^kategori/(.*)-([0-9]+).html$                	kategori.php?id=$1&page=$2             [L]
RewriteRule ^kategori/(.*).html$                	kategori.php?id=$1             [L]
RewriteRule top.html$                	order.php?by=top             [L]
RewriteRule new.html$                	order.php?by=new             [L]
RewriteRule ^arama/(.*)-([0-9]+)-([0-9]+).html$                	arama.php?ara=$1&pid=$2&page=$3             [L]
RewriteRule ^arama/(.*)--([0-9]+).html$                	arama.php?ara=$1&pid=&page=$2             [L]
RewriteRule ^arama/--([0-9]+).html$                	arama.php?ara=&pid=&page=$1             [L]
RewriteRule ^tag/(.*)               	tag.php?ara=$1&pid=&page=1             [L]

yapmak istedigım yer ise

PHP:
RewriteRule ^kategori/(.*)-([0-9]+).html$                	kategori.php?id=$1&page=$2             [L]
RewriteRule ^kategori/(.*).html$                	kategori.php?id=$1             [L]
burada seo olmasını istemıyorum nasıl yapabilirim arkadaslar.
sadece http://siteadi.com/oku.php?id= seklınde olacak:(
buda sayf ıcınde olan linki
<A href=$site/kategori/$r[adi_s].html>$r[adi]</A>

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.