İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

.htaccess sorunu

PhpCode

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
.htaccess dosyası hazırladım. Sayfaları dizin gibi göstermek için. Localde hiçbir sıkıntı yok ancak sunucuda (dosyalar doğru yerde) sayfa bulunamadı hatası veriyor. Sebebi sunucu kaynaklı farkındayım ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum? Kaç gündür uğraşıyorum bi çözüm bulamadm :mad:

akn~

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar,

.htaccess dosyanızı yazarsanız buradan kontrol edip yardımcı olmaya çalışalım.

PhpCode

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar,

.htaccess dosyanızı yazarsanız buradan kontrol edip yardımcı olmaya çalışalım.

Kod:
RewriteRule ^index.*$ index.php [NC] 
RewriteRule ^oto-kokusu.* oto-kokusu.php [NC] 
RewriteRule ^iletisim.* iletisim.php [NC]
RewriteRule ^uyelik.* uyelik.php [NC]

ve böyle ne kadar sayfam varsa olmasını istediğim aynı şekilde yazdım localde sıkıntı yok ama sunucuya atınca sayfa bulunamadı diyo

akn~

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yaptığınız işlem doğru görünüyor. ek olarak alttakileri de ilave ederek sunucu üzerindeki rewrite modünülü kontrol etmenizi öneririm

Options +FollowSymlinks
RewriteEngine On

PhpCode

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yaptığınız işlem doğru görünüyor. ek olarak alttakileri de ilave ederek sunucu üzerindeki rewrite modünülü kontrol etmenizi öneririm

Options +FollowSymlinks
RewriteEngine On

onlarıda ilave etmiştim zaten sorun vardı sildim belki onlardandır diye yine aynıydı öyle kayıtlı kaldığı için ilk mesajımda gözükmüyor. sunucu üzerindeki rewrite modülü derken biraz daha detaylı bilgi verebilir misin ?

konu güncelll

konu güncell

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.