İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

[email protected] msn adresi kullanan payizmir tarafından dolandırıldım

serkanfb

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Merhaba [email protected] msn adresi kullanan payizmir adlı kullanıcı dava açtım msn adresimi ekleyerek tanıştım paypal satın aldım ödemeleri yaptım her aldıgım paypal için sonra yaptıgı bütün ödemeleri geriçekti beni dolandırdı onun yüzünden paypal hesabım banlandı bütün paramı onun yüzünden gitti bu şahsın ıpsini gerekli bilgileri hakında bilgi verebilirmisiniz bide başka insanlarada zararı olmdan banlansın biran önce savcılıgada bildirdim yanıt bekliyorum degerli iyinet.com Ailesinin bilgisine sunuyorum yardımınızı bekliyorum iyi çalışmalar.
http://forum.iyinet.com/uyeler/42927-payizmir.html

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
karşı tarafa para yatırdığınıza dair ekran görüntüsü var mı
arkadaşı konuya çağıralım, arkadaş en son 28-11-2011 tarihinde online olmuş, cevap vermeyebilir, ben size iyinete kayıt olduğu adresi mesaj geçerim. bir şekilde kendisinden de alabilirsiniz, paypal satışından konuya girerseniz banka hes. numaralarını falan alabilirsiniz

serkanfb

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
hoçam savcılıga bildirdim bekliyorum bide kusura bakmayın yanıtınızı yeni gördüm teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.