İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

HYIP Scriptlerinde BUG!!

C

C0mplicat3d

Misafir
Bir çok hyip sitesinin aynı script'i kullandıgını biliyoruz.
İşte bu scriptin bir yerinde bulunan açık sayesinde db ayarları ile oynanılabiliyor, tüm db yi kısaca tüm sistemi silebiliyorlar.. Bir çok site dün bu durum üzerine Sitelerini kapattı.. Bir çoğununda siteleri dbleri sıfırlanmış vaziyette duruyor..

G

Geveze.at

Misafir
Hyip olayi bugün itibariyle kanimca bitmistir. Scriptler zaten bes para etmezdi.
Db ler back up alindiysa sorun yok diyorlar. Bakalim görecegiz

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Bence dukkani kapatmak icin bulunmus cok iyi bir yontem.

C

C0mplicat3d

Misafir
Hepsi anlaşmış ve bu haberi ortalığa yaymış olabilir :)
Ama nedense hepsi aynı script'i kullanıyordu..

V

valium

Misafir
Geveze.at' Alıntı:
Hyip olayi bugün itibariyle kanimca bitmistir. Scriptler zaten bes para etmezdi.
Db ler back up alindiysa sorun yok diyorlar. Bakalim görecegiz

back up mı? inşallah aralarında o kadar duyarlı olanlar vardır. iyinetadmin'in dediği gibi bu tezgaha sığınan çok olur bence.

C

C0mplicat3d

Misafir
Bence gerçekten bir sorun oldu yoksa daha ömrü bitmemiş bir sürü hyip sitesi vardı.. Ki... Bir çogu daha kazık atamadan aramızdan ayrıldı :)

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence biraz fazla kesin bir yargı olmuş bu başlık hiç sanmıyorum gerçekten böyle oldugunu aliveprofitsin fişi çekme zamanı gelmişti syncfundsda çekicek ben olsam bende bunu kullanırdım hazır 2 gündür böyle bir dedikodu var ortalıkda..

C

C0mplicat3d

Misafir
Syncfunds giderse gitsin.. Toplam 1000$+ kâr yaptım o site üzerinde :)

T

tahtakale

Misafir
Bu işi sağlam yapmak isteyenler zaten ya kendi scriptlerini yazarlar yada yazdırırlar.Surf yap kazan gibi hepsi aynı script.

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben sadece 1 kere deneme amaçlı 16 koyup 26 almıştım.
onuda kaç günde ödediler birde çok büyük para yatırmak mantıksız gibi..
yeni yol forex gibi bakalım deniyoruz :)

C

C0mplicat3d

Misafir
Tüm hyiplerin amacı kaçmak oldugu gibi tüm hyiplerinde ilk 4-5 gün paraları eksiksiz ödeme ihtimalleri %100

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5