İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hyip

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım bu hyip tam olarak ne demek bi açıklarmısın? benim gibi bilmeyenler de öğrenmiş olur.

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
HYIP=AKCÇ
altta kalanın canı çıksın. :D

şaka bir tarafa forumda arat benim baya uzun bir açıklamam vardı bir yerlerde..

Saygılar..

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yüksek riskli kazanç sistemi, başka bir tabirle piyasayı çarpma sistemi.:).İyi bir HYIP stratejiyle kazanabilirsiniz.Ama bu stratejiniz yoksa genelde kaybedersiniz.

O

onder

Misafir
0,01 $'i ödemek zor bişeymi sanıyorsun, bu işler boş işler, arkadaşın tekide bilmem kaç gündür kapanmıyor dedi, her gün kazançlarını yapıştırdı foruma, sonra bi baktık ortada ne site ve adamlar..

xonurx' Alıntı:
merhaba arkadaslar,

hyip ile ilgilenen varmi bilmiyorum ama, en azindan su an icin ödeme yapan bir site buldum! denemek icin 0,01 $ yatirdim ve bir ay sonunda parami aldim!
site

http://hyipexpert.com

eger ilgilenirseniz ve altimdan üye olursaniz sevinirim...

http://hyipexpert.com/?ref=onur

saygilarimla

X

xonurx

Misafir
bos isler oldugunu düsünmüyorum cünki bu isten azda olsa kazaniyorum!!!
astraler in dedigi gibi iyi bir stratji ile kazanabilirsin!! tek bir siteye bagli kalmicaksin, yeni bir site seciceksin!!, önce deniceksin!! cok büyük parlar baglamiciksin ki geri dönüsü olsun!! bir foruma bagli kalmadan bildigin dillerdeki bu konuyla ilgili tüm forumlari okucaksin!! herseyden önemlisi ARASTIRACAKSIN!!!
ama bunlarin hepsini yapipta batma ihtimalin elbette yinede var!! adi üstünde cok riskli...
sadece o cok riski, riske indirmeye yarar bu yukarida yazdiklarim!!!

onder arkadasim birdaha bir konuya muhalefet olmadan yaziyi düzgünce oku!!
oraya ne yazmisim ben ""ilgilenen varsa"" ilgilnen varsa demek bu isteki riski ve kaybetme olasilgini bilen demek!!! ben kimseye gözü kapali para yatirin demiyorum!!!

saygilarimla

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence aşağıdaki konuyu iyice bir oku.
(Ve ilk mesajdaki site adresinin de kaldırılmış olduğuna da dikkat et)

Saygılar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5