İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İ4PTC|Günde $1 Kazanın 100 Reklam Tıklayın|Min. Ödm. Yok

bros

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Merhaba size i4ptc sitesini önermek istiyorum.Günde bazen 40, bazen 50, bazen 100 reklama tıklayabilirsiniz.Günün belirli saatlerinde reklamlar çıkıyor.

Az para veren reklamlar gün boyu sabit kalıyor.Ama 0.01 veren reklamlar günün belirli saatlerinde çıkıyor.Çıkış sayısı 100'e kadar ulaşıyor.Son günlerde baya kazandım siteden.Reklam olma olasılığına karşı siteyi ara sıra inceleyin.Yani siteden günde en az bir girişte kesin 0.20 yaparsınız.Aktif olursanız daha çok kazanırsınız.Bunun dışında Paid To Read ve Paid To Signup sistemiyle yani Oku Kazan ve Üye Ol Kazan sistemiyle de kazanabilirsiniz.PTS sistemiyle her üye olduğunuz siteden 0.1$ kazanabilirsiniz.Ayrıca minimum ödemesi yok.

Buyrun istatistikler

İşte sadece bir günde aldığım ödeme.Tam 1.09$.

Buna ek olarak gün içinde 2 kere ödeme almıştım.Bu 1. ödemenin devamı.Ayrı ayrı çekmiştim paraları.

3. ödemem

4. ödemem

5. ödemem

Bazen hepsini tıklayamadığımda, ama genede bir günlük tıklarımdan aldığım ödemeler çok iyi.İki günde 2$ kazandım.Ödemeler geldikçe sık sık güncelleyecem.

Üye olmak isterseniz
REFLİ LİNK
Ya da Refsiz Link

rarely

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Milleti kandırmaya çalışmayın boşuna ben o sitede premium üyeyim bir kere bile göremedim 100 reklam. O sitede ptsler olmadan günde 1$ yapmak imkansız...

bros

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Milleti kandırmaya çalışmayın boşuna ben o sitede premium üyeyim bir kere bile göremedim 100 reklam. O sitede ptsler olmadan günde 1$ yapmak imkansız...

Pardon ama ben burda yalan söylemiyorum.Ayrıca ödeme kanıtı bile verdim.Dün en çok tıklayanlara baksaydınız 130 kadardı.Ama bugün 50 tane reklam vardı.Bu bile 0.30$ verir.Ayrıca kendim o kadar reklam tıkladım.Ve top 10'a bile girdim.Sabah saat 8'de baya bir reklam çıkıyor bu arada.

rarely

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Pardon ama ben burda yalan söylemiyorum.Ayrıca ödeme kanıtı bile verdim.Dün en çok tıklayanlara baksaydınız 130 kadardı.Ama bugün 50 tane reklam vardı.Bu bile 0.30$ verir.Ayrıca kendim o kadar reklam tıkladım.Ve top 10'a bile girdim.Sabah saat 8'de baya bir reklam çıkıyor bu arada.

Konu başlığın bir kere yanıltıcı. Tamam yalan söylemiyor olabilirsin ama insanları yanıltıyorsun. Ben şu anda girdim Ultimate üye olmama rağmen 17 tane ptc 6 tane ptr reklamı gördüm. Bu her zaman çıkacak diye bir şey yok. Günün ilerleyen saatlerinde reklamlar azalıyor çünkü. Sana bana bazen 50 tane reklam gözüküyorsa bunun sebebi Ultimate üyeliktir. Standart üyeler bu kadar reklam görmez...

bros

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu başlığın bir kere yanıltıcı. Tamam yalan söylemiyor olabilirsin ama insanları yanıltıyorsun. Ben şu anda girdim Ultimate üye olmama rağmen 17 tane ptc 6 tane ptr reklamı gördüm. Bu her zaman çıkacak diye bir şey yok. Günün ilerleyen saatlerinde reklamlar azalıyor çünkü. Sana bana bazen 50 tane reklam gözüküyorsa bunun sebebi Ultimate üyeliktir. Standart üyeler bu kadar reklam görmez...

Hayır dedim ya ben 100 tane görüyorsam diğerleri bile benimkinin yarısı kadar görüntüleyebilir.Çünkü bu üyelik ucuz bir üyelikti.Ve ilk 4000 kişiye dağıtıyorlardı.Ayrıca bu üyeliğin özelliklerine göre sadece PTP değeri ve ref kazancı artıyordu.

rarely

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Hayır dedim ya ben 100 tane görüyorsam diğerleri bile benimkinin yarısı kadar görüntüleyebilir.Çünkü bu üyelik ucuz bir üyelikti.Ve ilk 4000 kişiye dağıtıyorlardı.Ayrıca bu üyeliğin özelliklerine göre sadece PTP değeri ve ref kazancı artıyordu.

Neyse düşündüklerimi yazdım zaten bu bölüm düzenli bir bölüm olsaydı zaten bu konu çöplüğe dönmez ve her açılan ptc sitesi tanıtımına da izin verilmezdi zaten...

bros

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar dün bir ödeme istedim bugün geldi.Ayrıca bugün tam 0.70$ biriktirdim.Akşamleyin de ödeme isteyecem.

Bakın en çok tıklayanlar.En çok tıklayan toplam 134 tane tıklamış.Onları anasayfa da görebilirsiniz.Ben ise 89 tane tıkladım.

Arkadaşlar sitenin mantığı hit ve üye toplamak.Ayrıca üyeler de aktif kalıyor.Böylece daha çok tanınıp daha çok kazanıyor.Reklamverenlerden de paralarını alıyorlar tabi.Üyeler tıklasa da tıklamasa da onların yararına.

bros

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bakın en son aldığım ödeme.Dün istedim bugün geldi.0.65$.Ayrıca bugün 0.95$ ödeme istedim o da yolda.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Deniyelim bakalım ama min sınır yok derken, 1$ isteyebiliyormuyuz paypala ?

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Gunluk kazancım $0.02525 olarak gozukuyor, 100 gunde 2$ kazancam bu siteden demekki.

Ayrıca 0.1$ olmadan paypala gonderemiyoruz ve 0.1$ icinde 5 gun falan beklememiz lazım anladıgım kadarıyla...

bbaday

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dün uye oldum 0.2 cent oldu kısa surede bugunde 0.2 cent su an oldu bence 1 dolar olmasada 0.5 cent cok rahat kazanılır gunde tek yapılması gereken sık sık yeni reklamları kontrol etmek

webbilgisi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yanlışlıkla refinle üye olmadım hocam kusura bakma.O nasıl oldu dersen internette kayıt için resimli anlatım vs arıyodum o arada unutmuşum refi.

matem40

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
241ur7s.jpg

bu bugünkü nerde o ben göremedim

matem40

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Arkadaşlar dün bir ödeme istedim bugün geldi.Ayrıca bugün tam 0.70$ biriktirdim.Akşamleyin de ödeme isteyecem.

Bakın en çok tıklayanlar.En çok tıklayan toplam 134 tane tıklamış.Onları anasayfa da görebilirsiniz.Ben ise 89 tane tıkladım.

Arkadaşlar sitenin mantığı hit ve üye toplamak.Ayrıca üyeler de aktif kalıyor.Böylece daha çok tanınıp daha çok kazanıyor.Reklamverenlerden de paralarını alıyorlar tabi.Üyeler tıklasa da tıklamasa da onların yararına.

241ur7s.jpg

bu bugünkü senin resmin hangi güne ait

bros

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benimki 3-4 gün önceye ait.Ama dedim ya bazen şanslıysan çok çıkıyor.Artık site sabahları fazla yoğunlukla paylaşmıyor.Farklı zamanlara çok ayırmış.Yarın sabah da biraz artar.60 falan olur.Site saat 8.30'ta yenileniyor..

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Personal Pin ne demek arkadaşlar? Kendi paypalıma para aktarmak istedim, 0.1$ birikmişti, paypal şifremizi mi yazcaz yoksa :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5