İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İçeriğimi çalmışlar

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vay canına ya siteyi açalı bir hafta olmadı hintli copy paste cinin biri benim sitedeki yazıları aynen kendi sitesine kopyalamış her tarafınıda reklamla döşemiş hıyar adama bak ya ben bi dünya para harcıyorum çeviri yaptırcam diye adam bizim yazıları uçurmuş altına rate this tutorial yazmış sanki kendi yazdıya onu hay Allah kahretsin neyse resimleri çalamamış çünkü her resmin üzerine üşenmeden web sitemin adını yazıyorum. adamın pr 6 millet de bakıyo ne güzel şeyler hazırlamışlar diye ulan adi india lılar bunu nasıl engelliyecem bilemiyorum bir fikri olan varmı arkadaşlar?

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım hintlileri durduramıyoruz bi türlü:)

leet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
c/p içerik şikayeti diye bir oLay yok mu acaba ?

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki benim bildiğim html de bir kod yazıyoduk fare de sağ tıklayınca uyarı veriyordu..o kodları bilen varmı?

F

fatihhk

Misafir
içeriği flashta hazırlamak lazım botlar swf yide de okuyamaz herhalde:D

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
darkman' Alıntı:
vay canına ya siteyi açalı bir hafta olmadı hintli copy paste cinin biri benim sitedeki yazıları aynen kendi sitesine kopyalamış her tarafınıda reklamla döşemiş hıyar adama bak ya ben bi dünya para harcıyorum çeviri yaptırcam diye adam bizim yazıları uçurmuş altına rate this tutorial yazmış sanki kendi yazdıya onu hay Allah kahretsin neyse resimleri çalamamış çünkü her resmin üzerine üşenmeden web sitemin adını yazıyorum. adamın pr 6 millet de bakıyo ne güzel şeyler hazırlamışlar diye ulan adi india lılar bunu nasıl engelliyecem bilemiyorum bir fikri olan varmı arkadaşlar?

adsense varsa sitede, şikayet et.. onlar gereğini yapıyor..

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bot kullanıyorlarsa yapıcak hiç bir şey yok ozaman çok ilginç valla görünce acayip şaşırdım

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
ewet birkac hafta once benimde iceriğim calındı ve hiterim yarı yarıya düştü

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ne yapmak lazım peki? Pr ın yüksek olursa sonuçlarda önce sen mi çıkarsın mesela?

E

echo

Misafir
ulan nefret ediyorum bu adamlardan ya vallahi kan beynime sıçrıyor.

bizim türklere laf ederler ama bunlar bizden 20 kat daha beter

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hintli ler bildiğim kadarı ile copy paste olayına liderliği ellerinden pek bırakmiyorlar az önce fark ettim adam kıyak yapmış altına orjinali buradadır diye bana link vermiş pr 6! biz de bunla teselli olalım napalım başka çare yok

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
darkman' Alıntı:
hintli ler bildiğim kadarı ile copy paste olayına liderliği ellerinden pek bırakmiyorlar az önce fark ettim adam kıyak yapmış altına orjinali buradadır diye bana link vermiş pr 6! biz de bunla teselli olalım napalım başka çare yok
Ooo hocam seninki baya insaflı hatta fena değil yakında senin prda artar.Gene o kadar kötü bir durum olmaktan çıktı sayılır.

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kaynak belirterek kullanılan içeriklerde bir sorun olmaz bence, hatta size katkısı olacaktır.

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konuyu hortlattık kusura bakmayın şuan itibari ile sitemdeki yazılar
hindice (herhalde)
bulgarca
italyanca
ispanyolca
arapça
olarak çevirmişler resimlerin üzerinde kocaman kendi sitemin adresi olmasına rağmen resimlerde aynen çalınmış durumda tek tesellim hepsi de kaynak göstermişler ona seviniyorum benim iznim dışında 5 dil benim bilgim dahilnde türkçe ingilizce ve azericeye çevrildi toplam 8 dil baya baya meşhur oldum valla :)

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
darkman' Alıntı:
konuyu hortlattık kusura bakmayın şuan itibari ile sitemdeki yazılar
hindice (herhalde)
bulgarca
italyanca
ispanyolca
arapça
olarak çevirmişler resimlerin üzerinde kocaman kendi sitemin adresi olmasına rağmen resimlerde aynen çalınmış durumda tek tesellim hepsi de kaynak göstermişler ona seviniyorum benim iznim dışında 5 dil benim bilgim dahilnde türkçe ingilizce ve azericeye çevrildi toplam 8 dil baya baya meşhur oldum valla :)
Kafadan çeşitli dillere çevirildi bide link alıyorsun.
Acaba hitlerinde düşü varmı yoksa artış mı bilgi vermen mümkün mü.Sadece merakımdan soruyorum :)

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şuan sitemin adı 802 sayfasında kullanılmış ve yaklaşık olarak farklı adreslerden 300+ geri bağlantı var siteyi açalı 1ay falan oluyor bu kadar yeni olmasına rağmen günlük tekil 1300+ ve sayfa göserimide 3000+ civarında geziyor gelecek pr 4 bazen 5 gösteriyor eğer 5 olursa google aramalarında ilk sırada çıkmamam için hiç bir sebep yok ama içeriğin farklı yerlerde farklı dillerde olması baya kafamı karıştırıyor bazı yerde forumlarda kullanmışlar ve o kunu diğer konulara göre çok fazla gösterilmiş ve çok fazla kişi tarafından yorum yapılmış ilginç bir olay ben aslında bu kadar ilgi göreceğini zannetmiyordum
aşağıda google Analytics map resimleri var tüm dünyadan siteme ziyaretçi geliyor türkiyeden yok denicek kadar az hiç adını bile duymadığım ülkelerden geliyorlar 154 farklı ülkeden gelen var şuanda

my.php

my.php

my.php

leet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
darkman' Alıntı:
şuan sitemin adı 802 sayfasında kullanılmış ve yaklaşık olarak farklı adreslerden 300+ geri bağlantı var siteyi açalı 1ay falan oluyor bu kadar yeni olmasına rağmen günlük tekil 1300+ ve sayfa göserimide 3000+ civarında geziyor gelecek pr 4 bazen 5 gösteriyor eğer 5 olursa google aramalarında ilk sırada çıkmamam için hiç bir sebep yok ama içeriğin farklı yerlerde farklı dillerde olması baya kafamı karıştırıyor bazı yerde forumlarda kullanmışlar ve o kunu diğer konulara göre çok fazla gösterilmiş ve çok fazla kişi tarafından yorum yapılmış ilginç bir olay ben aslında bu kadar ilgi göreceğini zannetmiyordum
aşağıda google Analytics map resimleri var tüm dünyadan siteme ziyaretçi geliyor türkiyeden yok denicek kadar az hiç adını bile duymadığım ülkelerden geliyorlar 154 farklı ülkeden gelen var şuanda

my.php

my.php

my.php

o dersLeri ben çevirdim tabii ki yoğun iLgi oLacak :p daha dur bakaLım o hit çok artar daha..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.