İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İçerik nasıl çalınır ?

H

halilarici

Misafir
Gördüyseniz sabitli bir konu var.İçerikleriniz çaldırmayı engelleyen.Bizde bu engelleri aşıp içerik çalmak istiyoruz.Çocuğunuz çalıyorsunuzdur zaten.Buraya listeleriz.Acemi orta derece profosyonel hırsızlarımız yararlanır.Bizde yararlanırız.

1-En kısa yol ctrl+c ctrl+v
Yazıyı kopyalayıp yapıştırıyoruz.
2-Rss ye bakıyoruz
Rss ye bakıyoruz ordan yazıyı çalıyoruz.
3-Sayfa kaynağı
Ctrl+u yapıp sayfa kaynağından içeriğe ulaşıyoruz.
4-Rica etmek
Samimice site sahibinden veyayazarından yazıyı vermesini rica ediyoruz.

Sizinde fikirlerinizi bekliyorum.:msp_biggrin:

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Özgün içeriğe uzanan eller kırılsın...Kahrolsun çalıntı içerik ...

cagri169

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Araştırma ödevim oluyor. Aradığımı bir ödev sitesinde buluyorum ve kopyalayıp yazıcıdan çıkartacağım sırada sağ tık engeli çıkıyor sinir oluyorum :D Kardeşim ödev sitesi açmışsın sağ tık yasağının ne manası var üstelik içeriğin bile özgün değil?

H

halilarici

Misafir
Araştırma ödevim oluyor. Aradığımı bir ödev sitesinde buluyorum ve kopyalayıp yazıcıdan çıkartacağım sırada sağ tık engeli çıkıyor sinir oluyorum :D Kardeşim ödev sitesi açmışsın sağ tık yasağının ne manası var üstelik içeriğin bile özgün değil?

Onlara inat CTRL+U :D

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Screenshoot ile resim çekilip program aracılığı ile kelimeye dökülebilir ama onaylamıyorum.

H

halilarici

Misafir
hırsıza yol göstermek mi? asla.
Ahiret SEO'su ve Dua Backlink başlıklı yazımı tavsiye ederim. Belki vaz geçer okuyanlar.

Sayın Çalıntı Yapan Arkadaşlarım Gardaşlarım :p

Bunlar sizi imana getirmek için yapılan propagandalardır.İnanmayın.Hep çalın.Çırpın.Biryere varırsınız.Backlink çalışması yapın sadece yeter.İçeriğiniz çalıntı olsun.İnanın...Çalın gardaşlarım Çalın... :D:tili

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
çalmanın her türlüsüne karşıyım, halil yol yakınken geri dön

H

halilarici

Misafir
Ben özgün içeriğe önem veririm.Çalıntı yapacak arkadaşlara bilgi veriyoruz.

-

Dmaclardan sakının.Rssye kaçın.Değiştirin birazcık içerği.DMAC'dan kurtulamıyoruz.
k

erhana

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaş hırsızlara yol göstermiş belkide acemi web masterlere diyelim

bende içeriği çaldırmama hakkında bilgi vereyim durumlar eşitlensin :)

öncelikle açtığımız web sitede çalıntıyı (alıntıyı) önlemek bağbında yapılması gerekenlerı sırasıyla yazayım

1-sağ tuşu kitlemek

2- içeriğimizin içine kendi web site ismimizi yazmak bunu yazarken tabiki çok daha kucuk font ve rengını arka plan rengıne göre ayarlamak

3- çalıntı yapan herhangibir siteyi tespit ettiğimizde uyarmak

4- çantı yapan kişiyi tespit ettiğimizde o kişinin sitemize girmesini engellemek (ip banlamak)

5- google botunun sitemizi daha çok gezmesini sağlamak bunu yapmak içinde googlenin web araçlarını kullanarak googlebotunun sitemize gelme aralığını yukseltmek bu ne işimize yarar. Biz bütün önlemleri almamıza rağmen hala sitemizden içerik alınıyorsa. bir nebze olsun googlede daha iyi bir konumda yer almak için google ilk olarak bizim web sitemizi gezeceği için daha hızlı indexlenmiş olacağız böylelikle googlede diğer sitelerin bu siteden alıntı yaptıgını anlamış olacaktır.

sizelere nacizane fikirlerimi beyan ettim uygulayan uygular katılan katılır. :)

burakisci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sayın Çalıntı Yapan Arkadaşlarım Gardaşlarım

Bunlar sizi imana getirmek için yapılan propagandalardır.İnanmayın.Hep çalın.Çırpın.Biryere varırsınız.Backlink çalışması yapın sadece yeter.İçeriğiniz çalıntı olsun.İnanın...Çalın gardaşlarım Çalın...

Valla benim içeriğimi çalanları ben Google'ye şikayet ediyorum , sonra filtreye girdik ya da 2 aylık sitenin prsi arttı bizim neden artmıyor vs. diyorlar :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.