İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İçerik ping artık devrede.!

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Selamlar ,

Türkiye'de en kaliteli ping sitesi tartışmasız Pinglet.net :) İçerik ping diyordum ve buyrun size içerik ping.

Nedir bu İçerik Ping ?

İçerik ping ile yeni girdiğiniz veya mevcut içeriklerinizi pingletebilirsiniz. Bu sayede içerikleriniz daha hızlı indexlenir. Şu anda otomatik olarak pingleyemezsiniz (hostum kaldırmaz :) ) pinglet.net in üye panelinden alacağınız kodları websitenize eklemeniz taktirde linke veya butona her tıklandığında o içerik pingletilecektir. Şu anda aktif olan sistemi biraz daha geliştirip (xmlrpc) api dağıtacağım bu sayede otomatik olarak da pingletebileceksiniz.

Nasıl Kullanacaksınız ?

Pinglet.net üye sayfanızdan gerekli kodları almanız gerekiyor.

ilkq.jpg

Yukarıda ki resimde görülen kırmızı çerçeve içerisine alınmış "Buton Al" linkine tıklayın. Şu ekranı göreceksiniz ;

ikin.jpg

Kırmızı çerçeve içerisine alınmış bölüm Site haritanızı pingletebileceğiniz link.

Yeşil çerçeve içerisine alınmış bölümse içerik ping kodunu alabileceğiniz bölümdür.

Gönderdiğiniz pinglerin işleme alınıp alınmadığı zaten linke tıklanıldığında gösteriliyor ama yinede görmek isterseniz kısa bir süre için http://ping.pinglet.net/PingList.xml adresinden görebilirsiniz. Bir süre sonra bu link iptal edilecektir. Dosyanın boyutu çok büyük olabilir ve tarayıcılarınızın kilitlenmesine neden olabilir o yüzden zırt pırt kontrol etmeyin :rolleyes:

Büdüt : mod. arkadaşlar konuyu taşımışlar. teşekkür ediyorum.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
xml in yazıldığı inputa onclik kullanmışsınız, tarayıcımdan mı bilmiyorum ama lanet bişey o :D her tıklandığında tamamen silinmesin http://site.com/sitemap xml :D

Akyıldız

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Teşekkürler bu hizmetiniz için:)

(Dipnot: mailleriniz spama düşüyor bilginize..)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.