İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

içimizde ciğersiz var...

bymega

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam emir "[email protected]" denen şahsiyet hakkında size birşey sölemek istiyorum. Bu emir denen kişi benim 2000 dolarımı çalmıştır. Nasıl derseniz... Bana trafficz hesabı verdi al senin olsun kullan ben çok yapamıyorum bana 100 de 10 unu verirsin dedi. Bende bu arkadaşımıza güveniyorum(bizdede hata var). Hesabı aldım şifreyi maili değiştim kullanmaya başladım. 600 dolar olunca hesapta hesabıma giriş yapamadım. Emir'e sordum hesapa giremiyorum. Bilmiyormuş gibi başladı kıvırmaya. Yok son haftalar böle oluyor, yok atılmışındır, yok genel sorun vardır falan... Ben anladım tabikii şirkete mail attım şirket bana ilk kayıt mailiniz önemli bu mailden yardım edemiyoruz dedi. Anladımki ilk kayıt maili bunda olduğu için şifreyi almış ve bana verdiği(ama kendisi zaten benimdi istediğim zaman alırım dedi) hesabı geri almış. Bunu öğrendiğimde tekrar bunla konuştum hala diyor bana mail attılar hesap kapatıldı die ondan girememişin dio hala kıvırıyor yüzsüz insan işte. bana bide editleyip bi mail screeni gönderdi kendi yaptığı ap açık belli... Sonra zaten itiraf etti hala haklı ama kendisi dior bu parayı nie çaldım kendine sor dio çalmanın sorması olurmu ben ona ne küfür ettim, ne parasını çaldım nede hakkını yedim... Neyse kahraman temmus.us die bi elemandanda goldkey almıştım çok lazımdı(yanlış olabilir ama çok ihtiyacım vardı) onuda kullandım 1500 dolara ulaşınca hesabıma giriş yapamadım. Mailime baktım atıldınız die mail gelmemiş, sitelere baktım giriş yapabiliyorum, Şifremi hatırlatmak için mailimi yazdım böle bir mail kayıtlı değil. Anladımki buda çalındı. Kahramandan aldığım bu goldkeyde emirinmiş sonradan anladığım kadarıyla tekrar emirle konuştum aynı ilkte olduğu gibi kıvırmaya başladı sonra dedi siteleri ver bende bakayım atılmışındır daha 2 dk önce girdiğim siteleri verdim siteye girmiyor dedi baktım kendini akıllı sanıyor siteleri panelden silmiş... Neyse sonunda bunuda itiraf etti bide haklı gibi gülüyor, üste çıkmaya çalışıyor, küfrediyor ben o kadar para kaybettim yinede küfür etmedim böle insanlara küfür etmeye değmez... sİZİ bilgilendirmek istedim... Böle kişileri bu alemde barındırmak bize zarar ... Böle kişilerle ne selamlaşın nede alışveriş yapın kendi halinde parazit yaşasınlar... Allah bu dünyada veya öbür dünyada inş. haklarını soracaktır.

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gecmis olsun bu cocuktan bunu beklemezdim bende is yapcaktim ama bir kere daha dusunmek gerekiyor sanirim..

bymega

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Furkan_ed' Alıntı:
gecmis olsun bu cocuktan bunu beklemezdim bende is yapcaktim ama bir kere daha dusunmek gerekiyor sanirim..

düşünmene gerek yok herşey ortada onuda tanıyan tanır benide fazla söz edip sinirlenmek istemiyorum... :(

G

gibigibiyim

Misafir
ipin ucundan dönmüsüz demekki bu uyarin icin sana ne kadar tesekkür etsem azdir bymega.Dolandiricilari tehsir etmek en iyisi.

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yazacak yorum bulamıyorum, dilime kötü şeyler geliyor ilgili şahşa karşı, okudukça da kızıyorum böyle şerefsizlerinde ekmek yediğini düşündükçe

A

Airborne

Misafir
Bosver giden para olsun. Sinirlenip sagligini bozmaya degmez. Bizi bilgilendirdigin icin ayrica tesekkürler

F

fatihhk

Misafir
Aslında ipliği pazara çıkartılacak çok ş.rfsiz var ama ben sadece ALLAH'larından bulsunlar diyorum.
Bu alemde 5 YTL için bile adamın gözüne baka baka yalan söyleyenler olduktan sonra daha çok böyle başlık açılır.
Bu cümlede nereye gittiğini biliyor...Şimdi 5 YTL için mi konuşuyorsun diyenler olabilir ama önemli olan 5 YTL değil yapılan hareket.Belki bu arkadaşımıza da giden para pek fazla etki etmemiştir.Ama inanın insan güvenipte aldatılınca ister1 isterse 100.000 dolar olsun dolarları değil aldatılmasını düşünüyor.
------
Başlığını kirlettiysem kusura bakma,başına gelenleri okuyunca aklıma geldi sinirlendim biraz.;)

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
konu çok nahoş tabi ama birde diğer arkadaşı dinlemek lazım
+ parantez : gerçekten piyasada hoş olmayan durumlar var. 1 dolar bile olsa tanımadığınız kişilerle alışveriş yapmayınız

U

uzaymerkezicom

Misafir
bende iş yaptım sonunda notunu verdim. siz siz olun böyle insanlardan uzak durun. Hata yapmak kolay çok usta bir yalancı ve sahtekar olabiliyor insan önemli olan tekrarlamamak hataları. slm

ConAir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu yeniden canlanmış emir birakti neti galiba askere gitti diye duydum

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ConAir' Alıntı:
konu yeniden canlanmış emir birakti neti galiba askere gitti diye duydum

adını soy adını özelime yollarsanız iyi olur belki denk gelirim askerde dünya küçük olurmu olur :)

war

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bu adamın adresini isim soyismini verin bide biraz para çıkın ben bu adamı aşağı indirteyim. Çok sağlam elemanlar var :)

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Bymega Peki o hesabı baştan neden kendin açmadın da arkadaşınınkini kullanma gereksinimi duydun

Geçmiş olsun..

D

Dot Net

Misafir
KaRaKTeRiM' Alıntı:
Bymega Peki o hesabı baştan neden kendin açmadın da arkadaşınınkini kullanma gereksinimi duydun

Geçmiş olsun..

çok ilginç birşey var. tr4.org domaın adresı benım panelimde. hala almadı emır bunu kendı uzerıne.gecen gun de msn ye gırdı ve ben ona domaını almazsa suresının dolacaıgını söyledım.tmm alcam dedı. bır daha yıne görmedım.

madem senın adına neden şimdi ortaya cıkıyosun dıyenler için ek :

bu konu daha önce yıne acılmıştı. oraya da yazmıştım domaının adıma kayıtlı oldugunu

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.