selam emir "[email protected]" denen şahsiyet hakkında size birşey sölemek istiyorum. Bu emir denen kişi benim 2000 dolarımı çalmıştır. Nasıl derseniz... Bana trafficz hesabı verdi al senin olsun kullan ben çok yapamıyorum bana 100 de 10 unu verirsin dedi. Bende bu arkadaşımıza güveniyorum(bizdede hata var). Hesabı aldım şifreyi maili değiştim kullanmaya başladım. 600 dolar olunca hesapta hesabıma giriş yapamadım. Emir'e sordum hesapa giremiyorum. Bilmiyormuş gibi başladı kıvırmaya. Yok son haftalar böle oluyor, yok atılmışındır, yok genel sorun vardır falan... Ben anladım tabikii şirkete mail attım şirket bana ilk kayıt mailiniz önemli bu mailden yardım edemiyoruz dedi. Anladımki ilk kayıt maili bunda olduğu için şifreyi almış ve bana verdiği(ama kendisi zaten benimdi istediğim zaman alırım dedi) hesabı geri almış. Bunu öğrendiğimde tekrar bunla konuştum hala diyor bana mail attılar hesap kapatıldı die ondan girememişin dio hala kıvırıyor yüzsüz insan işte. bana bide editleyip bi mail screeni gönderdi kendi yaptığı ap açık belli... Sonra zaten itiraf etti hala haklı ama kendisi dior bu parayı nie çaldım kendine sor dio çalmanın sorması olurmu ben ona ne küfür ettim, ne parasını çaldım nede hakkını yedim... Neyse kahraman temmus.us die bi elemandanda goldkey almıştım çok lazımdı(yanlış olabilir ama çok ihtiyacım vardı) onuda kullandım 1500 dolara ulaşınca hesabıma giriş yapamadım. Mailime baktım atıldınız die mail gelmemiş, sitelere baktım giriş yapabiliyorum, Şifremi hatırlatmak için mailimi yazdım böle bir mail kayıtlı değil. Anladımki buda çalındı. Kahramandan aldığım bu goldkeyde emirinmiş sonradan anladığım kadarıyla tekrar emirle konuştum aynı ilkte olduğu gibi kıvırmaya başladı sonra dedi siteleri ver bende bakayım atılmışındır daha 2 dk önce girdiğim siteleri verdim siteye girmiyor dedi baktım kendini akıllı sanıyor siteleri panelden silmiş... Neyse sonunda bunuda itiraf etti bide haklı gibi gülüyor, üste çıkmaya çalışıyor, küfrediyor ben o kadar para kaybettim yinede küfür etmedim böle insanlara küfür etmeye değmez... sİZİ bilgilendirmek istedim... Böle kişileri bu alemde barındırmak bize zarar ... Böle kişilerle ne selamlaşın nede alışveriş yapın kendi halinde parazit yaşasınlar... Allah bu dünyada veya öbür dünyada inş. haklarını soracaktır.