Pokémon'ları özlediniz mi? Onlar da sizi özlemişler ve iki yeni Pokémon: Mystery Dungeon ile Nintendo DS'inize konuk olmak için izin istiyorlar.
İster beğenin ister beğenmeyin; yıllar önce Japonya'da çıktığında dünya genelinde yeni bir akım başlatan ve tüm oyunları listelerde tavan yapan
Pokémon, her yaştan birçok kullanıcının tutkunu olduğu bir alem. Eğer siz de hem gerçek hem sanal dünyada
"Pokémon mu? Çoluk çocuk işi onlar!" diye gürleyip, sonra da gizlice
defterinin arkasına Pikachu çizmeye çalışanlardansanız, Pokémon serileri ile iyi dost olan
Nintendo DS için iki yeni Pokémon oyunu haberi hoşunuza gidecektir.
Ash ve Misty'den Kurtulduk!
Eğitmen değil, bizzat minik canavarları yönettiğiniz
Pokémon Mystery Dungeon serisinin iki yeni oyunu;
Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time ve
Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Darkness, 20 Nisan'da piyasaya sürülecek. Oyunun başında dolduracağınız test sayesinde
16 Pokémon'dan hangisinin sizi en iyi yansıtacağını belirleyip, insan ayağı basmamış ve her seferinde rastgele oluşturulan zindanlarda, o Pokémon senin bu Pokémon benim, kimiyle takım oluşturup kimiyle kıyasıya savaşarak maceralara atılıyorsunuz.
"Gel beraber Pokémon olalım" moduna da sahip olan oyunda,
WiFi bağlantısı ile arkadaşlarınızı da oyuna davet edebileceksiniz. "Ben Pikachu olsam var ya, mahallede elektrik kesildiğinde bağlardım kendimi elektrik direğine, tüm mahallenin hayır duasını alırdım!" şeklinde hayalleri olanlar, ilkbaharda bu oyunlar piyasaya çıktığında kendilerini dilediklerince
"Pokémonize" edebilir.