İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ICQ Reklam programı, Mail Toplayıcı, Online Mesaj

A

Ates74

Misafir
Selam,
Elimde 2 tane program var. Arkadasım amerikadan cd ile yolladı. İnanılmaz özelliklere sahip..aşağıda özellikleri yazıyorum. program isimlerini yazmıyorum. İkiside lisanslıdır. lisanslanmıştır. ve o şekilde yollanmıştır.

ICQ MAIL ADRESI TOPLAYICI :
-------
Bu program sayesinde, dilerseniz online olanların, yada isterseniz yaş, şehir, cinsiyet, ülkeye göre arama yaptırarak bütün icq kullanıcılarının mail adreslerini toplayabilirsiniz. İnanılmaz özelliklere sahip olan bu programın çalışma tarzı şu şekiledir :
- arama yapılır, mail adresleri, icq numaraları, isim, yaş cinsiyet listelenir. Listeyi " save as " yaparsınız. Kayıt yaparken soruyor zaten : " sadece mail adreslerini " kaydet özelliği var. Tüm Mail adreslerini txt dosyasına kayıt ediyor.

Örnek : " istanbul - 18-25 yaş arası bütün bayanların mail adresleri " diye seçenek işaretliyorsunuz. Dilerseniz " sadece online olanları bul " seçebilirsiniz. Bütün kullanıcıların mail adreslerini size anında listeliyor ve dosyaya kayıt etmenizi sağlıyor..
Bu şekilde Yüz milyonlarca mail adresi sağlayabilir ve tanıtım yapabilirsiniz.

Bu 1..

İkinci programın özelliği şöyledir :

ICQ TOPLU MESAJ GONDERME PROGRAMI :
---------------------------------------------
Bu programda arama seçenekleri vardır.
- istediğiniz kişileri arama yaptırtıp " toplu mesaj " atabilisiniz.
- Dilerseniz sadece online olanlara, dilerseniz offline olanlara mesaj atabilir ve reklam yapabilirsiniz.
- Örnek : " ankara - 25-30 yaş arası - erkek " seçeneğini seçip, sadece online olanları bul derseniz, listeyi çıkarır.
- " Message " bölümne göndermek istediğiniz mesajı yazıyorsunuz. Bu mesajı o listeye sadece 3 saniyede gönderiyor.
- " Auto Responder " bölümü mevcuttur. Eğer yolladığınız mesaja cevap gelirse, " hazır oto cevaplıyıcı " mesajlar bölümünden dilediğini hazır cevapları yazabilirsiniz.
- Mesela siz reklam mesajı attınız. Size cevap geldi. otomatik cevap yollanacaktır size yazan kişiye . örnek : " www.xxx.com sitesine gel..oradayım. " ..yada..istediğiniz herhangi bir mesaj..
- Bu program size otomatik icq numarası alıyor ve o icqnumaralarından yolluyor reklam mesajlarınızı.
- 100 mesajı 3 saniyede göndermektedir. Kullanıcı listeme limiti sınırsızdır.

Evet arkadaşlar bu 2 eşi bulunmaz " tanıtım programını " sadece 35 $ satın alabilirsiniz.
Bu Fırsat kaçmaz...

İletişim :
E-Mail : [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5