İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İdda ediyorum... Çok kazancaksınız.

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yıllardır değişik değişik sponsorlar denedim ve yaptığım karşılaştırmalar sonucunda şuan türkiyede ve dünyada en kaliteli sponsor
play65 tavla ortaklık (affialites) sistemidir. Gerek internetteki tavla oyununa olan ilgi gerekse sponsorun güvenirliği sizlere düzenli bir kazanç sağlamaktadır.

Yaklaşık 8 aydır play65 sitesinin ortaklık programını kullanıyorum ve gayet memnunum şuana kadar çok kazandım ama kazanırkende kazandırdım yani hakkıyla bu işi yaparsanız çok kazançlı çıkarşınız. şuana kadar ödemlerde sorun çıkmadı çıkacağınıda zannetmiyorum.

Yaptığınız Her Üye İçin 0,25 alacaksınız

Bence şuan adsanseden daha kazançlı bir sponsor ayrıca ödeme için aylarca beklemenize gerek yok
ödemler Her ayın 10 ve 15 inde düzenli olarak yapılmakta

Ödemenizi 2 şekilde alabilirisiniz.

Bankaya ödeme: Eğer o ay 500 $ kazandıysanız banka hesabınıza istete bilirsiniz (wire transver) ayın 15 de fln gelir.

Paypala: Eğer 30$ ve üstünde aşarsanız paypal hesabınıza ayın 10-11 de fln ödemeniz paypal hesabınaza aktarılır.

Kullanmak isteyenler referansımdan üye olabilirler.
BUYRUN TIKLAYIN

Türkçe Bölüm

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ödeme alabilmek için sanırım üyelik tipini değiştirmek gerekiyormuş.Yani mevcut üyelikle ödemeleri saymıyor sanırım..Bu konuda bilgisi olan var mı ?

GizliKral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bankaya ödeme 500 dolar oluncamı yapılıyor 100 200 dolar olunca olmuyormu?

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fun başına ödeme alabilmek için yapılacak işlemleri yazarsan sevinirim. Bu ay 600 fun üye boşa gitti :D

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bakın

bakın siz üye olduktan sonra yapmanız gerek tek şey ortaklık sistemin 10 sayfalık anlaşmasına adınızı ve imzalayıp play65 e faxlamanız dır.

bu işlemi yaptıktan sonra hiç bir işlem yapmanıza gerek yok bu işlemi fun üyelik başına almak için yapacaksınız bunu unutmayın

şuan yeni üye olanlar 0,25 ten alacklardır bankaya ödeme 500 dolar dır 500 dolar altındakilerden 50 dolar kesinti yapılmakta

son olarakta sisteme uye olmak için benim referanstan üye olursanız sevirim :)

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kenan56' Alıntı:
bakın siz üye olduktan sonra yapmanız gerek tek şey ortaklık sistemin 10 sayfalık anlaşmasına adınızı ve imzalayıp play65 e faxlamanız dır.

bu bahsettiğin 10 sayfalık antlaşmayı nerden indiriyoruz. ben bulamadım da...
sadece paypal a ödeme almak için bir dosya vardı onu indirip mail attım...

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
+ sınıda ekleyım uye olup para yatıran kısı basınada paranın nekadar olması onemlı degıl 70 doalr verıyorlar

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sistem çok kötü hiç tavsiye etmem. sitenizin hiti en az 50 bin tekil olması lazımki 300 400 $ ve üstü kazanasınız. yoksa boşa amelelik yaparsınız bannerlarla. çoğu tıklamaları saymıyor. hiç verim alamadım. zuzun süredir kullanıyorum.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
0,25 $ mı ? gün geçtikçe düşüyor sanırım meblag ben ilk başladıgımda 1 $ odeme alıyordum sonra 0,5 $ olunca bıraktım şu an 0,25$ olmus demekki cok ilgi var 3 ay sonra 0,1 $ olacaktır daha sonra 0,05 $ :) Turklere hangi sponsor dayanır umarım hilesiz hurdasız iş yapıyorsunuzdurda tcads.net ide "cj.com" gibi ürtüküp kaçırmayız.

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
üye olur olmaz 0.25 cent kazanmıyorsunuz. 2 ay sonra ancak geçiriorlar. mail attığınızda trafiğinizin kaliteli olup olmadığına bakmalıyız öyle geçiririz diyorlar. yani 2 ay bo$a çalı$manız gerek.

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mk++' Alıntı:
+ sınıda ekleyım uye olup para yatıran kısı basınada paranın nekadar olması onemlı degıl 70 doalr verıyorlar

cpa programından bahsediyorsun sanırım. Paralı üye ba$ına 25 dolar veriorlar. Aylık 20 üye den fazla yaparsan 50 dolar veriorlar.

maniax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
0.25$ olayınıda herkese vermiyolar. Ben bi ay fun bonusuyla aldım bişiler şimdi diyorum fun üyeliğe geçirin gerçirmiyolar. Bir ay beklediyolar. Üye başına 0.25$ iyi para ama kabuletmiyolar işte.

Kingdom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanal ortam üzerinden şans oyunlarının oynanmasına yönelik gerçek ve tüzel kişilerin ilan ve reklamları yapılamayacak. Bu ortamda şans oyunlarının tanıtılması amacıyla farklı bir görüntüyle tüketiciyi aldatıcı, yanıltıcı, istismar edici, özendirici reklam da yapılamayacak.

Düzenlemeye aykırı davranarak, sanal ortamda oyun düzenleyen, ilan ve reklam yasağına uymayanlar belirlenecek ve haklarında yasal işlemlere başlanacak.

Kaynak : haberturk - 11.03.2006

Bende iddia ediyorum zararlı çıkarsınız.

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ohaa:)

sistem çok kötü hiç tavsiye etmem. sitenizin hiti en az 50 bin tekil olması lazımki 300 400 $ ve üstü kazanasınız. yoksa boşa amelelik yaparsınız bannerlarla. çoğu tıklamaları saymıyor. hiç verim alamadım. zuzun süredir kullanıyorum

ben günlük 150 -200 tekil le ayda 1000fun üye ayrıca ortalama 7-8 real çıkıyor love move çok abartmışşsın :)

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sende cok abartmissin :) ayda 1000 fun demek günde 35 üye demek. 150 hitten 35 inin programi yüklemesi demek. Buna kesinlikle inanamam ancak bi screen shot koyana denk

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
buyrun bak

my.php

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.