Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

İddaa ediyorum firefox'u unutacaksınız

i.ari

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
534
firefox dan kimse vazgeçiremez :)

SS9

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
FF ve Opera vazgecilmezlerim.

U

Unyesil

Misafir
Arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılmasın ama "İddaa" kelimesi biraz bu konunun içerdiği bilgi belki yararlı olur diye yazmıştım. Yani ilgi çekmesi için. Sadece alternatif sunuyorum.

Lütfen yanlış anlaşılma olmasın. Babamın firması değil sonuçta :)

hdogan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
31
Maxthon IE'nin HTML yorumlayicisini kullanir (MSHTML - garip bir adi vardi). Bunun uzerine yamalar yaparak devam ediyorlar (yani direk IE7 ile ayni yorumlayici degil) Genelde CSS/XHTML/HTML uyumluluk islerini halletmeye calisiyorlar. Microsoft tarafindan desteklenen bir proje. (Sanirim Microsoft ucuz yolla hatalarini bu Cinli amcalara duzelttiriyorlar).

Ama ben de Firefox'u birakmam bunun icin :p

draga

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
274
@ogranver

ie sana göre değil testlere vs. herşeye göre 1 numara ama bunu anlamak istemeyen çok ortada.. firefox 3, ie 5 le kapışacak kapasitede anca..

X

Xman

Misafir
Firefoxu hiç kullanmadığım için unutmamada gerek olmayacak sanırım :)

U

Unyesil

Misafir
Sadece arkadaşlar yani tek yanlı düşünmeden alternatif olduğunu göstermek istedim. Ve normal bir başlık ile başaramayacağım için "legalpara" diye başladım. Sadece ilgi çekmek için konuya.

Tabiki web tarayıcısı değil. Windows Internet Explorer'ın alt yapısını kullanıyor ve özellikler katıyor. Sadece bu. Ve hesap sistemi ile şifrelerinize de her yerden erişim imkanı sağlıyor.

Makawork

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
Firefox, sahip oldugu eklentilerle Web Gelistiricileri icin olmazsa olmazlardan.

Maxthon surat olarak daha verimli gibi gorunuyor olabilir ancak Firefox'un eline su dokemez :)

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Açılan Konu
485
FF3 rocks !

Makawork

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
Firefox 3'den tek sikayetim devamli olarak cokmesi, artik sanki browserin standart bir ozelligiymis gibi olagan karsiliyorum.

Allahtan Restore Session var :)

desperado64

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
9
Firefox 3'den tek sikayetim devamli olarak cokmesi, artik sanki browserin standart bir ozelligiymis gibi olagan karsiliyorum.

Allahtan Restore Session var :)

walla hocam bende de bir kere çöktü oda orbit downladerın yeni versiyınunu kurarken :D fazla sert davranmayın ff yoksa küser :D herneyse maxthon tek iyi özelliği şifreleyebiliyosun yani senden başkası giremiyo yani bu özelliği kullananın iki nedeni vardır bankadır ırttır zırtttır gibi işleri vardır yada özel bir derdi vardır :D bunun dışında hayatta geçemez ff yi ........
Restore Session olayı kesinlikle çok güzel bişey hele de bunu ff3 geliştirmeliri daha da güzel :D

gf8

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
163
ie ile opera kullanıyorum
firefox zamanında çok kullandım ama istediğim şekil hız ve görsellik bakımından bir türlü yeterli olamadı :D

murat_35

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
kardeş bu tarayıcı güzel ama Firefox'tan güzel olamaz