İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İDDİA EDİYORUM BUNDAN FAZLA KAZANDIRANI YOK !!!

bulutr

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
İDDİA EDİYORUM BUNDAN FAZLA KAZANDIRANI YOK !!! (7. Ödeme)

Eğer günde bu siteden fazla kazandıran bi site varsa biri çıksın söylesin. 3 Yıldır ben bu sistemin içindeyim inanın ki bir günde 1 $ ve üzeri kazandıran hiç bir site görmedim. Ama bu siteyle kazanmak mümkün. çünkü ben kazanıyorum. Ödeme garanti. her pazartesi otomatik olarak miktar hesabınıza yatıyor. denemesi bedava millet. bir haftanızı ayırın pazartesi akşamı sonucu görün.

http://www.gosignups.com/?refer=53655

Ref olursanız sevinirim. Herkese bol kazançlar dilerim

http://www.gosignups.com/?refer=53655

30.09.2013 6. Pazartesi ve 6. ödeme

bulutr

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
İDDİA EDİYORUM BUNDAN FAZLA KAZANDIRANI YOK !!! (7. Ödeme)

7. Pazartesi Ödemesi de eklenmiştir.

metrix32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar,baya iyi, konuyu aktif tutuyorsun :) senden baska kimse mesaj yazmamis !! :) :(
neyse benimde ufak bir kazancim var ama ne yazikki iddayi kaybediyorsun hocam :) :D
öncelikle gosignups belirteyim burasi bir PTS sitesidir ,burada sadece baskalarinin linkine üye olarak $0.10 kazanirsin diye gecer ,ama isin gerceginde $0.04 kazanirsin $0.06 yida site kazanir..yani 30 - 40 siteye üye olacaksin her hafta öyle kazanirsin yada para yatirirsin premium yükseltmek gibi.Zaten 30 - 40 belki site var bunlarin yarisina ben zaten üyeyim :)
neyse uzun is siz haftada $2.50 3.50 4.50 gibi biseyler aliyorsunuz iyi fena degil ama o kadarda cok degil..
Alttaki resimde bir örnek benim adfocus kazancimi görebilirsin her gün en azindan $1.0 dolar yaklasik 1000 tiklama ben hic bir sey yapmiyorum baskalari tikliyor ben kazaniyorum.!
Tiklamayi 2000 e yükseltsem $2.0 kazanirim :) bol kazanclar

9YFhX7i.png

bulutr

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Hocam söylediklerinde haklılık payın var. Adfocus üyeliğim de var. Ama neticesince bir şekilde reklamını yapıp referans kazanmalısın ki sende öyle yaptın referans olmadan hiç bir site bu denli kazandırmaz. belli ki sende bu işi biliyorsun. standart kullanıcı olarak günde 0,05 & üstüne çıkan site sayısı bir elin beş parmağını geçmez. benim kullandığım belli başlı 5 adet site var. bayramdan sonra bu beşini ödeme kanıtlarıyla birlikte burada yayınlayacağım. Bu siteleri de az çok tahmin edebiliyorsundur. Önemli olan referans kazanabilmek.
gosignups sitesine gelince kazanmak zor değil. senin de bahsettiğin gibi kazancım HAFTALIK 3 ila 5 & arasında. Her pazartesi sabahı otomatik olarak miktar hesapta. Diğer sitelerde standart kullanıcılar bu miktarı 3 ayda alabiliyor. bu sitede ise bu süre zarfında en az 45 - 50 & kazanıyorum. Basit hesap. Sadece yapacağın belirtilen sitelere üye olmak varsa ADS si 3 tane ADS tıklamak. üye olmak için de bu işi bilen adam birçok mail adresi açar ve bu işi yürütür ki ben öyle yapıyorum kazanıyorum da amaç kazanmak değil mi.

metrix32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
anliyorum halen o bahsettigin 3 reklama nasil tiklaniyor bilmiyorum bir kac siteye üye olmustum 0.04 veriyor ama ben 3 reklama falan tiklamadim ,biraz aciklarsan iyi olur..
Ben bu siteyi ref bulmak icin kullandim önceden,ama her hafta ödeme alanlarida biliyorum,site ödüyor nedense cogu ban yiyor gecen gün baska yerde bu konuya denkgeldim artik türklere ÿani türkiyeden üye kabul etmedigini bildirmis site !! ben dk da yasadigim icin simdilik beni banlamadilar niye banlasinlarki ben buraya yatirim yapiyorum bazen..:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.