İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İddia, yasakpara domaini

merih.izmir

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Nisan 2011
Mesajlar
144
Reaction score
0
Konum
izmir
Dönemin en popüler ilgi alanlarından olan iddia yasakpara oyuunlarına hitap edecek çok kaliteli bir domain.

yasakparalife.com


Bilyoner, tuttur, misli gibi sıradan isimleri açık ara sollar. Jenerik domain kriterlerine göre jenerik değil ama jenerik domainleri sollayacak güce ve etkiye sahip.

Ciddi anlamda ilgilenenler irtibata geçsin.
 

merih.izmir

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Nisan 2011
Mesajlar
144
Reaction score
0
Konum
izmir
Evet başka bir konuda toplu halde 6 domain eklemiştim. Onlardan biri de yasakparalife.com du. Ama iddia yasakpara olayları çok popüler olduğu için ayrı konu açtım. Bu şekilde ilgili kitlenin ulaşması daha kolay olacak.
 

Horoz

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Mart 2011
Mesajlar
586
Reaction score
7
Konum
Denizli
Her seferinde yazmak istemiyorum aslında ama yasakparalife.com alan adının neresi sollayacak adını zikrettiğiniz alan adlarının anlamış değilim.

Kişisel görüşlerim;

1- betlife olsa belki diyeceğim ama yasakpara ve life farklı dillerden iki ayrı kelimedir.
2- Jenerik alan adlarının yanından bile geçemez, çünkü jenerik alan adlarını değerli kılan kritelerden biri de direk anahtar kelime olmalarıdır. Kimse yasakpara life diye bir arama yapmaz.
3- Misli'yi bilemem ama tuttur.com çok güzel bir alan adıdır. Bilyoner ise Bilmek ve Milyoner kelimelerinin birleşimi ile olduğu için harika bir kombinasyondur.

Satışınızı baltalamak gibi bir niyetim yok ancak yıllardır domain ile uğraştığım için bazı şeylerin daha belirgin olmasını istiyorum.

Tabi bunların hepsi kendi kişisel görüşlerim. Olumlu yada olumsuz tepkiler doğurabilir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst