İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İe9 tema uyum sorunu nasıl düzeltilir? - Ücret var-

supheli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bir çok tema kullandım;ama hiç birini ilk kullandığım tema kadar benimseyemedim.Şu an kullandığım tema yine ilk temam.Ama bir sorun var tema ie9 da berbat görünüyor.Bunun çözümü var mıdır? Ücrette verebilirim çok zor birşeyse.

sezoakbil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Basit bir çözüm olarak <head> tagından hemen sonra alttaki kodu ekleyip tekrar dener misin ?

HTML:
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=7" />

supheli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
İndex.php ye mi ?

Ekleme: denedim olmadı temanın css dosyalarına baktığımda stlye.css style.ie7.css ve style.ie6.css var yukarıda ki kodun sonunu ie6 yapaıp denedim biraz düzeldi.Umarum yardım olabilen biri çıkar.

supheli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
İşin kötüsü o.Benim siteye girdiğimde uyumluluk modu simgesi/butonu yok oluyor.Benim tarayıcı sorunlu herhalde.

sezoakbil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Tarayıcınızı açıp Araçlar > Uyumluluk Görünüm Ayarlarına tıklatırsanız gerekli uyumluluk ayarlarını buton olmadan da yapabilirsiniz.

supheli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Denedim hala düzelmedi.Neyse ya eğer ziyaretçilerde sıkıntı olmuyorsa çokta önemli değil.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.