İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İframe Yoluyla 10000 lerce Hit Almak

P

pozitif06

Misafir
Bunun zararlı ve faydasız bir yol olduğunu düşünüyorum... (hiç kullanmadım şimdiye kadar bu yolu)

Ancak birçok arkadaş bunda ısrarlı ve sizce bu yöntem zarar verir mi?

Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

P

pozitif06

Misafir
bu konuda hemfikirim adsense için oldukça zarar (ban sebebi)... :hihi:

sadece alexa için fayda sağlar düşüncesindeyim....

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
İframe yoluyla sadece alexa için iyi verim sağlanır oda çoğu zaman hostu kasar. Onun dışında hiç bi işlevi yoktur iframenin

SadeceDownload

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
1- Adsenseye zararı olmaz. Fakat Adsense site kurallarında bir sitenin hiti farklı bir siteden geliyorsa bu ban sebebidir diye açıklama yapılmaktadır. Yani sallıyorum hitin 10k ve sen iframe ile başka bir siteden 2k lık bir hit çekiyorsan bunun herhangi bir zararı olmaz. Fakat sitenin orginik hiti 2k sen iframe ile bunu 10k yapıyorsan bu hileye girer ve adsense üzerinde ban sebebirid.
2- İframe kısaca sayfa içersinde sayfa çağırmak anlamına gelir ve genel olarak 2. şahıs siteye ne yarar ne de zarar sağlar.
3- iframe genişlik ve uzunluk değerlerini %40'ın altına düşürmeniz durumunda google bunu hile olarak algılar ve ana sitenin (iframe ekli sitenin) kalite (gizli pr) değerini düşürür. 2. şahıs (iframenin yolladığı) siteye olumlu-olumsuz değer ataması yapmaz..

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Iframe olayı ile hit gereksinimleri riskli. Google sitenizi aşağıda çekebiliyor bunu yaşayanlardan birisiyim. Test edip bizzat görmüştüm yani.

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Aşağı çekebiliyor mu? Ben 3-4 defa denedim yükseldim tamamen tesadüf o zaman :( Üzüldüm şimdi.

Üstte 3. sırada çıkan bir konumu, tam 5 sayfa geriye atmıştı ciddi diyorum. Tabi bu tek deneme değil idi, 3-4 deneme sonrasında hep aynı şeyi yaşayınca, direk kaldırmıştım ki zaten böyle hit almak emeksiz hit olduğu için Google haklı olarak geri çeker.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Diğer faktörlere bağlı olarak beni yükseltti o zaman google amcam. Neyse sağolasın BlackThorn. Denememek lazım bundan sonra o zaman.

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Rica ederim lâkin senin olaya ben de şaşırdım açıkçası ama sorun olmadı ise, mesele yok tabi dikkatli olalım yeterli :)

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Ki belki de, şu avatarın 1 asırdır sabit ya hani, google o yüzden ellemiyordur seni :D

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Ne demek : )
Pekala, çok güzel bir blog yazarısın ya ciddi diyorum çok özgün ve anlamlı yazıların var. Bundan sonra 2-3 günde bir sitene uğrarım okurum vs. Kaç yıldır yazarlık yapıyorsun peki?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.