İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ihale bende kaldı satıcı kayboldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
ama beni daha önce dolandıran birisi için aynı sizin gibi başlık açtım burada banlayın diye, banlandı, daha sonra öğrendim ki yeni hesap açarak tertemiz sicille yazmaya devam etmiş. banlanmasının bana bir faydası olmadı, alışveriş yapacak olanları da belki yine dolandırdı. bunu yaşadığım için belirttim. teşvik hangisi bilemiyorum.

oyle bir imkani varsa zaten gider yine yeni hesap acar banlansa da banlanmayip yaptigi seyi diger kullanicilar gorse de. Boyle seylerin olmamamsi icin once insan olacak, kul hakki nedir bilecek, Allah korkusu olacak. Yoksa butun yaptirimlar uygulansa da fayda etmez.

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Açık arttırma usülüne saygısızlık yapmışsınız sayın polat,
Bu domaini 5 tlye veremem diye bir kural yoktur.
Size son kez uyarı veriyorum;
Domaini kazanılan ücret karşılığında aktarır mısınız?

hocam uğraşmayın şahısın saygısı yok gerekli işlemi yapın bence.Fazla bile kaldı forumda.

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
gerçekten rezalet ötesi bir ticaret yahu madem 30 tl ye gideceğini düşünüyordun neden açılışı 30 tl den başlatmıyorsunda 1 tl den başlatıyorsun hadi 5 tl veren oldu niye erkek adam gibi buyur kardeşim al domainini demiyorsun biz yeri geldi bedava domainlerde dağıttık iyi sen para vermiyon bende sana vermiyom domainimi diyecektik burda webmaster olacam diye takılmayın rezil ediyorsunuz kendinizi ya bu kadarı olmaz açıkcası düşünceye bak 5 yaşında çocuk

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
banlayacaksın gidecek.kuru kalabalık azalacak. kurallar esnetilirse ciddiyet kaybolur.millet neden başka yerlere girmek için yırtınyor ve neden önüne gelen elini kolunu sallayarak iyinette densizlik ediyor?banla kardeşim öğrensin öyle gelsin acıma.alexam artacak bilmem ne olacak diye düşünürsen aksine daha çok zarar edersin.

adam satışı bile kuralına göre açmıyor banla gitsin.gelir yine üyelik açar ama dikkat eder.bin nasihattan bir musibet eftaldir demişler.

cmetin_88

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Açık artırmada 50 ye kadar yükselseydi 30 tl ye verirmiydin

:sinir:
Sitesinin Reklamını Yapmaya da çalışıyo olabilir Kurnaz :kızdım:

esg1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Valla gereken yorumlar yapılmış bunun üstüne bana söz düşmez, satıcı eski bir üye ve kuralları biliyor olması lazım. Ve hatasını kabullenmek yerine üstelediği için çok haksız bir hale düşmüş benim gözümde.

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
"polat" eğer forumdan süresiz uzaklaştırılmazsa en yakın zamanda elimdeki güzel bir domaini bir liradan satışa çıkartacağım onbinlere bile ulaşsa bile vermeyecem. o zaman kurallara uyacağınız tutar belki beni süresiz banlarsınız.

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Yeterli müsamma gösterilmiştir.

umarum bu uzaklaştırma 3-5 gün değildir. forum kuralları için de bir öneri - ticaret de önemli ancak böyle ihale durumlarında veya tek satışlarda bu kuralı getirmek doğru olacaktır. çoktu script satışlarında anlaşılmama olabilir taraflar arasında ama bu gibi durumlarda özellikle satıcıların (polat gibi) kurallara uymamasının sonucu süresiz uzaklaştırma olmalı.

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Uzaklaştırma tarihlerini size göre belirleyecek değiliz. Forumun kuralları eski ve köklüdür, kurallara uygun olan yapılmıştır.
Madem bu sizi rahat ettirdi, konunun amacı yerine getirilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.