İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ihtiyaçtan satılık hosting paketleri.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
internet projelerime gereken finansmanı sağlayabilmek için hosting paketleri satmaya karar verdim. (server fdc de / linux)

özellikler:
- 250 MB alan
- 10 GB bw
- Sınırsız mail ve subdomain
- 10 ftp hesabı
- 50 sql database
- hesaba 10 tane domain dahil edilebilir

Ücret: aylık 5ytl veya yıllık 50 ytl

merak edenler için söyliyim hosting firması veya onun gibi bir şey değilim. bu satış şahsidir. sadece banka havalesi kabul etçem. konuyla alakasız mesajlar silincektir. teşekkürler.

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hani adamlar araba filan satarlar işin içinde bir bit yeniği olma hissi uyandırmasın diye ihtiyaçtan satılık , doktordan satılık , bayandan satılık derler ya aynı ona döndü bu iş....

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
phiberoptic' Alıntı:
hani adamlar araba filan satarlar işin içinde bir bit yeniği olma hissi uyandırmasın diye ihtiyaçtan satılık , doktordan satılık , bayandan satılık derler ya aynı ona döndü bu iş....

satışı yapan yeni bir kullanıcı değil , forum üzerinden bir çok kişi ile alışveriş yapmış bir üye ve şu ana kadar hakkında olumsuz bir yazı gormedim. Ihtiyaçtan satılık oldugu için öyle demiştir , nedenini söylemiş. Bunda nevarki ?
ayrıca fiyatlar uygun bence..

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
yeniwebmaster' Alıntı:
alan ve bw de artış olursa fiyat ne olur
sanırım cpanel

istediğin özellikleri söylersen bir fiyat çıkartabilirim.

bu arada beni savunan, bana güvenen arkadaşlara saygı ve sevgiler...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5