İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

IISTR.Com | KO VPS - Sunucu Barındırma - Bayii Sunucu Fiyatları |

s0lucan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Firma Hakkında Genel Bilgiler ;
Firma Adı : IISTR INTERNET & Bilişim Hizmetleri
Veri Merkezi : TEKLAN Telekomünikasyon
YSE : YS-670
VERGİ NO : 7440413076
IP Bilgisi : Query the RIPE Database
Test IP : 80.93.208.50
Firma Email : [email protected]
Telefon : 0507 427 13 16
Fax : -
Referanslarımız : TEKLAN Telekomünikasyon Veri Merkezi / Zeynep BALTA
Web Sayfamız : www.iistr.com

Uzun bir süre zarfında yaşamış olduğumuz tatsız durumlardan dolayı genel olarak forum kullanıcılardan özür diler herkese hayırlı alışverişler dileriz.
IISTR 'nin vermiş olduğu hizmetler ve destekler gerçekten göz ardı edilmeksizin takdir edilebilecek düzeydedir. Sunucularımız ile daha sağlıklı hizmet vermek için yeni projeler üretmeye devam etmekteyiz.

Teklan Telekomünikasyon Datacenter 'da sunmuş olduğumuz ve IP 'lerinde tamamen IISTR adına kayıtlı olması neticesi ile herhangi bir değişiklikler sonucunda müşterilerimizin etkilenmemesi için daha uygun bir hale getirilmiştir. Teklan ile ortak yapılan çalışmalarda hafta sonları ve hafta içi olmak üzere 2 farklı hat hizmeti almaktayız, hafta sonları yoğun olan veri trafiği nedeni ile yükseltilen hatlarımız hafta içi normal düzeylere geri getirilmektedir.

IISTR 'nin son dönemler yaptığı özel çalışmalar neticesinde biliyoruz ki PoyrazBilişim ve HitabetBilişim ile birleşme sağlamış ana yönetim merkezi IISTR olmak kaydı ile yönetim kollarını ayırmıştır. Bunun yanı sıra yeni bayii arayışlarımız devam etmek ile birlikte RESMI SÖZLEŞME çerçevesinde karşılıklı imzalar atıklarak gerçekleştirilecektir.

KO Private Server Sunucuları ( VPS )

INTEL Core Duo E2180 ( ITRIE2V001 )
512MB Ram Kingston 800Mhz
120GB Samsung 7200RPM HDD
Havuz Hat Kapasitesi 15MBit
Sabit IP 1 Adet + Ekstra IP ( 3TL )
Windows XP Professional SP2
Trafik Unmetered ( 3.2TRByte )
Tahmini Oyuncu Kapasitesi : 100-150
AntiCheat, OtoPatch Sistemi, DB Edit, Eğitim,Firewall
Fiyat : 40TL / Aylık

INTEL Core Duo E4600 ( ITRIE4V002 )
768MB Ram Kingston 800Mhz
Tahmini Oyuncu Kapasitesi : 150-200
Fiyat : 50TL / Aylık

AMD Quad Core Q9550 ( ITRAE4V002 )
1024MB Ram Kingston 800Mhz
Tahmini Oyuncu Kapasitesi : 200-300
Fiyat : 60TL / Aylık

Sayın müşterimiz kurulacak olan ANTICHEAT & OTOPATCH ÜCRETSİZ olarak müşteri talep ettiği sürece kurulacaktır, bunun yanı sıra müşteri talep edecek olursa DB Edit yaptırabilecektir yine ÜCRETSİZ olarak.
Henüz Yeni kiralayacak müşterilerimiz olabiliyor bazen ve hiç bu işlerden anlamayan müşterilerimiz olabiliyor bu müşterilerimiz içinde ÖZEL EĞİTİM ( Sesli Anlatım + Görsel Eğitim ) şansı sunulmaktadır.

Bayii olmak isteyen müşterilerimize içinde özel paketler hazırlanmış bulunmaktadır, kiralayacakları sunucular direkt olarak ana makinesi olmak ile birlikte kendi ana makinelerinde vps 'lerini kurup kiralayabilirler. Kurulan sistematik için ÖZEL EĞİTİM ( Birebir Anlatım ) yapılmaktadır, örn;
- VPS sunucu nasıl kurulur?
- IP nasıl atanır?
- Nasıl reset atılır?
Gibi işlemler bayii lerimize özel eğitimler ile birebir anlatımı yapılarak sunulacaktır.

Özel Bayii Sunucuları

INTEL Core Duo E5200 ( ITRIE5B001 )
4096MB Ram Kingston 800Mhz
Asus P5KPL-VM 1333FSB Ana Kart
Sabit ( Özel ) Hat 3MBit
Sabit IP 5 Adet (Kullanılabilir 4 Adet) + Ekstra IP ( 3TL )
Windows Server 2003 Enterprise Manager SP1
Fiyat : 250TL / Aylık

INTEL Quad Core E8200 ( ITRIE8B002 )
8192MB Ram Kingston 800Mhz
Asus P5KPL-VM 1333FSB Ana Kart
Sabit ( Özel ) Hat 5MBit
Sabit IP 9 Adet (Kullanılabilir 8 Adet) + Ekstra IP ( 3TL )
Windows Server 2003 Enterprise Manager SP1
Fiyat : 400TL / Aylık

CoLocation Fiyatlandırması

1-2MBit : 60TL
2-3MBit : 90TL
3-4MBit : 150TL
4-5MBit : 250TL
5-6MBit : 300TL
7-8MBit : 430TL
8-9MBit : 500TL
9-10MBit : 530TL

Daha Yüksek Kapasiteli Hatlar İçin Lütfen Bize Danışın + Sunucu Elektrik Ücreti ( 40TL ) / Aylık
Teklan Telekomünikasyon Veri veri merkezinde barındırılacak ve direk olarak Türk Telekom Omurgasını kullanacaktır hat bazında.

Bayii olarak çalışacak kişi yada kurumlar sözleşmeyi imzalamaları şartı ile gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra uygun görüldüğü taktirde işlemler başlatılmaktadır.
Sunucu ve Sunucu Barındırma Fiyatlandırmasına KDV Dahil Edilmiştir.

s0lucan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fiyatlarımız INDIRIME Girmiştir, Düzenlenmiştir. Yukarıda belirtilen liste fiyatlarından fiyatlarımız geçerlidir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.