İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İkariam Scripti Satılıktır."marez DEĞİL PARAYLA ALDIM"

troy07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar dünyanın ilk ikariam scripti satılıktır marez değil emin olun parayla aldım 20 tlye satıyorum buyrun normal fiyatı $750-$1500 USD

satın aldığım site.

http://www.freelancer.com/projects/vellekoop_245226.html

oyun dili arapçadır %70 türkçedir.Bunlarda resimler ve demo.

Demo

http://www.ikariamnetwork.visit.ws/

Resim

f87e89e1.jpg

Arkadaşlar hosting bedava olduğu için kapandığında dosyanın internete yayılmaması için fixlenmemiş clone scripti koydum demodaki çoğu özellik çalışmıyor ama elimdeki orjinalde çalışıyor dediğim gibi çalınmasına akrşı önlem olsun diye çoğu özelliği kapattım full versiyonunu satmaktayım.

hasanyilmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam bunun altından birşey çıkmasın ?

Ben biraz ürperdim, neden derseniz örneğin ben 100 milyara yaptırdığım bir evi gidip 10 milyara satmam :) Diyorsun ki 1000 - 1500 $ a yapıyorlar ve ben 750 $ - 1500 $ arası bir şeye yaptırdım.

En düşük 750 $ a yaptırdın diyelim şuanın kuruyla

1 ABD Doları = 1,63850084

1,63 x 750 = 1222 TL .... Uff paraya bak be :p

222 lira da benden olsun indirelim.. Sen bunu 1000 liraya yaptırdın ve 20 liraya satıyorsun arada 980 lira zarar var %500 zarar be hocam yapma nolursun, bayram değil seyran değil babam beni neden öptü :) Benim aklımı kurcaladı bu iş, çünkü 100 liraya bile yaptırsan 20 lira 5 te 1 i.. Kaldıki taaa ne paralardan bahsediyorsun..

Yani tamam sana da bişey demek istemiyorum fakat bu iş kıllandırdı beni.. Benim dediklerimi açıklarsan almak isteyen arkadaşlara da bir yol göstermiş olursun herkesin bunları açıklamana ihtiyacı var bence.

Heee, bu arada... Eğer araban evin falan varsa böyle yaptırıp sonradan yüzde bilmem bin beşyüz lerde zararına satacak falan beni bul ben alırım :p

Neyse yine uzattım. İyi satışlar.. ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5